Tripod panonderzetter

€ 42,00
OVP € 48,00
-13%
2 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Tripod panonderzetter / chroom/60x3,2x3,2cm lxbxh
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De handige en originele Tripod - Panonderzetter is een ontwerp van de Italiaanse designer Gabriele Chiave voor het bekende designhuis Alessi.

In eerste instantie zullen de meeste mensen zich misschien afvragen wat de functionaliteit is van de Tripod - Panonderzetter, maar zo gauw die vraag is beantwoord, wordt duidelijk hoe ingenieus en slim dit ontwerp is. Het handelsmerk van Alessi is dat het originele en speelse vormgeving toepast op alledaagse gebruiksvoorwerpen. Ook in dit geval is het daar weer in geslaagd. De onderzetter bestaat uit vier 'tripods' die door een staaldraad met elkaar zijn verbonden. De tripods kunnen vrij over de draad schuiven, waardoor de onderzetter makkelijk is op te hangen aan een keukenrekje. Als de panonderzetter gebruikt moet worden, hoeft hij alleen maar op tafel gelegd te worden en de steunen zullen altijd goed liggen.

De totale lengte van de Tripod - Panonderzetter is 60 cm en de hoogte van de tripods is 3,2 cm. Met deze afmetingen kunnen pannen en oven schalen van alle formaten op tafel worden gezet en de hoogte zorgt ervoor dat er altijd genoeg afstand is tussen de hete schaal of pan en het kwetsbare tafelblad. Niet alleen praktisch om te gebruiken, maar ook nog eens fraai om naar te kijken.


Productdetails
Artikel-ID 114272
Fabrikant Alessi
Designer Gabriele Chiave
Kleurenchroom
Materiaalzamak, verchroomd
AfmetingLengte: 60cm
Breedte: 3.2cm
Hoogte: 3.2cm

Levering & Retouren
2 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews