Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding
tekening afmetingen

53B Time fauteuil

Design van Alfredo Häberli
Artikel-ID 106103, gehele collectie weergeven

Productbeschrijving

De bijzonder fraaie 53B Time fauteuil werd door designer Alfredo Häberli voor het merk Alias ontworpen.

Alfredo Häberli is een van oorsprong Argentijnse ontwerper die in 2019 de Archiproducts Design Award won met zijn Time-collectie, waartoe deze Time fauteuil ook behoort. Het innovatief gebruik van materialen, de uitstraling en de ergonomische vormgeving waren volgens de jury doorslaggevende aspecten.

De stilistische 53B Time fauteuil heeft een slank en schuin uiteenlopend onderstel van hoogwaardig staal. Het innovatieve karakter van deze fauteuil zit vooral in de vormgeving en het materiaal van het zitgedeelte. Dit is gemaakt van uitgestanst materiaal, dat opgebouwd is uit glasvezel en eikenfineer. De uitgestanste delen worden over elkaar gevouwen, als ware het papier. Dit geeft deze stoel ook een licht speels karakter. De veerkracht en sterkte van het materiaal maakt het mogelijk om de zitting, de armsteunen en de rugleuning dun te houden, waardoor uw 53B Time fauteuil een verfijnde charme uitstraalt. Deze stoel heeft een diepte van 85 cm en een lage zithoogte van 35 cm, zodat u geen andere keus heeft dan achterover leunen en ontspannen.

Bij deze fauteuil krijgt u een zacht rug- en zitkussen meegeleverd, die u aan de bovenkant van de stoel kunt bevestigen.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

53B Time fauteuil
53B Time fauteuil eiken, grafietgrijs / bxhxd 79x103x85cm / onderstel grafietgrijs
6-8 weken
Informatie over levertijd
6-8 weken
€ 2.713,00*

Afmetingen & Extra informatie

Kleureneiken, grafietgrijs
Materiaaleik, staal
AfmetingBreedte: 79cm
Hoogte: 103cm
Diepte: 85cm
Zithoogte: 35cm
Documenten

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten