Voorwaarden voor deelname aan wedstrijden

1. Onderwerp van de deelnemingsvoorwaarden en organisator

Deze deelnamevoorwaarden regelen de voorwaarden voor deelname aan de "AmbienteDirect - Louis Poulsen wedstrijd" (hierna ook te noemen de "wedstrijd").

De wedstrijd vindt plaats in de periode van 15 oktober 2023 tot 22 oktober 2023 (hierna "actieperiode").

Door deel te nemen aan de wedstrijd erkent de deelnemer* de geldigheid van deze deelnamevoorwaarden. Bovendien gaat de deelnemer akkoord met het verzamelen, verwerken en opslaan van zijn/haar persoonsgegevens in overeenstemming met deze deelnamevoorwaarden.

De organisator van de wedstrijd en derhalve verantwoordelijk voor de uitvoering en afhandeling ervan is Ambiente Direct GmbH, Baierbrunner Straße 15, 81379 München (hierna "organisator").

Deze wedstrijd is niet verbonden met Meta Platforms Ireland Ltd, Facebook en/of Instagram en wordt op geen enkele manier gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Meta Platforms Ireland Ltd, Facebook en/of Instagram.

 

2. Deelnameberechtiging

De volgende toelatingsvoorwaarden zijn van toepassing: Elke handelingsbekwame persoon van 18 jaar of ouder met een woonplaats en adres in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland kan deelnemen. Uitgesloten zijn werknemers* van de organisator, hun familieleden, werknemers van samenwerkingspartners die betrokken zijn of zullen zijn bij de creatie of afhandeling van de wedstrijd en hun familieleden, evenals werknemers van andere bedrijven uit de interieursector (met name meubels, lampen, decoratieve objecten en designobjecten voor binnen en buiten) en hun familieleden. Deelname is ook afhankelijk van de toestemming van de deelnemer om gecontacteerd te worden in geval van winst.

Deelname is ook meer dan één keer per persoon mogelijk. De organisator behoudt zich het recht voor om personen van deelname uit te sluiten die de deelnamevoorwaarden schenden, die valse informatie verstrekken of bij wie een redelijk vermoeden bestaat dat zij ongeoorloofde hulpmiddelen gebruiken om deel te nemen of anderszins proberen door manipulatie voordelen voor zichzelf of derden te verkrijgen. In dit geval kan uitsluiting ook na deelname plaatsvinden en zal dit leiden tot weigering of terugvordering van de prijs.

Deelname via sweepstake-clubs en elke vorm van geautomatiseerde deelname is verboden.

Deelname aan de wedstrijd vereist geen aankoop van een of meer producten van de organisator of van aan de organisator gelieerde bedrijven of van derden. Er worden door de deelnemer geen kosten gemaakt voor deelname of voor het in ontvangst nemen van een prijs.

 

3. Modaliteiten voor deelname aan de wedstrijd

Deelname is alleen mogelijk tijdens de actieperiode. Te late inzendingen, om welke reden dan ook, kunnen niet in aanmerking worden genomen.

De deelname is als volgt:

Inschrijvers kunnen deelnemen aan de wedstrijd via één of beide social media-accounts van de organisator op Facebook en/of Instagram, zoals hieronder uiteengezet. Gelijktijdige deelname aan de wedstrijd via beide sociale media-accounts van de organisator is ook toegestaan.

Facebook-account: @AmbienteDirect.DE (https://www.facebook.com/AmbienteDirect.DE)

Instagram-account: @AmbienteDirect (AmbienteDirect (@ambientedirect) • Instagram-foto's en -video's)

Om deel te nemen aan de wedstrijd moeten deelnemers het wedstrijdbericht liken, de aangegeven social media-accounts volgen en de in het wedstrijdbericht gestelde wedstrijdvraag inhoudelijk beantwoorden en het antwoord in een reactie onder het wedstrijdbericht schrijven.

Als u meedoet via Instagram: Naast het nauwkeurig beantwoorden van de wedstrijdvraag moeten deelnemers in hun antwoord een link naar een andere Instagram-gebruiker opnemen in het commentaar.

De wedstrijdvraag op het AmbienteDirect Instagram-account luidt: "Tag één persoon in de comments die ook zeker van de wedstrijd moeten horen."

De wedstrijdvraag op het AmbienteDirect Facebook-account luidt: "Vertel ons in de comments waar de armatuur een plaats zou krijgen in je huis."

Dit is een uniforme wedstrijd en er kan worden deelgenomen via beide bovengenoemde social media-accounts van de organisator. Er wordt slechts één winnaar gekozen uit alle inzenders.

 

4. Prijs; Bepaling van de winnaar; Verzending van de prijs

Als prijs verstrekt de organisator

1x Panthella Portable 250 LED lamp met batterij, Art.-ID.: 319682, OVP EUR 535,00

beschikbaar.

De prijs wordt gekozen door de organisator. De winnaar kan de productdetails van zijn prijs (zoals de kleur, grootte en andere specificaties) niet kiezen.

Onder alle deelnemers die het wedstrijdbericht hebben geliked, de genoemde social media-accounts hebben gevolgd en de winnende vraag correct hebben beantwoord , wordt de winnaar na afloop van de actieperiode door loting aangewezen. Het staat de organisator vrij om te beoordelen of de inhoud van de winnende vraag correct is beantwoord, maar deze beoordeling mag niet willekeurig zijn. De organisator zal de winnaar binnen een redelijke termijn na afloop van de actieperiode op de hoogte stellen van zijn prijs door middel van een Facebook- of Instagram-directbericht, afhankelijk van de wijze van deelname. De winnaar moet binnen vijf (5) dagen op dit bericht reageren en de organisator zijn postadres geven. Als de winnaar de organisator niet binnen vijf (5) dagen na de kennisgeving van de winnaar via het rechtstreekse bericht zijn volledige postadres stuurt, vervalt de prijs. De prijs komt ook te vervallen als de prijs niet wordt geaccepteerd. Als een prijs vervalt, heeft de organisator het recht om door loting een nieuwe winnaar te kiezen.

De organisator zal de prijs binnen een redelijke termijn na ontvangst van het volledige postadres naar de winnaar sturen. Het is niet mogelijk de prijs af te halen op het hoofdkantoor van de organisator. De kosten voor het verzenden (geen expresverzending) van de prijs zijn voor rekening van de organisator. Eventuele extra kosten in verband met het gebruik van de prijs zijn voor rekening van de winnaar. De prijs wordt uitsluitend overhandigd aan de winnaar of aan een wettelijke vertegenwoordiger van de winnaar.

 

5. Uitsluiting van aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van de organisator voor schade geldt onverminderd de overige wettelijke eisen voor claims.

De aansprakelijkheid van de organisator voor schadeclaims van deelnemers is beperkt tot opzet en grove nalatigheid. Deze beperking van de aansprakelijkheid geldt niet voor schade aan leven, lichaam en gezondheid, voor een gebrek na overname van garanties voor de kwaliteit van een product en voor bedrieglijk verzwegen gebreken. De aansprakelijkheid op grond van de Wet Productaansprakelijkheid blijft onverlet. Voor zover de aansprakelijkheid van de organisator is uitgesloten of beperkt, geldt dit ook voor de persoonlijke aansprakelijkheid van werknemers, vertegenwoordigers en plaatsvervangers van de organisator.

 

6. Toepasselijk recht; wijzigingen; voortijdige beëindiging van de wedstrijd

Het recht van de Bondsrepubliek Duitsland is van toepassing. Rechtsmiddelen zijn uitgesloten. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op deelname aan de wedstrijd. Uitbetaling van de prijs in contanten of in natura, omwisseling of overdracht aan andere personen is niet mogelijk.

De organisator behoudt zich het recht voor de wedstrijd te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving te beëindigen of te wijzigen indien om technische of andere redenen de goede uitvoering van de wedstrijd niet kan worden gegarandeerd of in geval van manipulatie of poging tot manipulatie. De deelnemers kunnen hieruit geen aanspraken maken.

 

7. Informatie over gegevensbescherming

De organisator verzamelt en gebruikt de gegevens van de deelnemers alleen voor zover dit wettelijk is toegestaan of met toestemming van de deelnemers.

De volgende gegevens van de deelnemers worden door de organisator verzameld en gebruikt voor de opzet, uitvoering en afhandeling van de wedstrijd: Naam van de deelnemer, postadres. Deze gegevens worden uitsluitend verzameld en gebruikt door de organisator om de winnaars te bepalen, de naleving van de deelnamevoorwaarden te controleren (inclusief misbruikcontrole) en de prijs te versturen. De rechtsgrondslag hiervoor is art. 6 lid 1 onder a), b) DSGVO.

De persoonsgegevens worden na afloop van de wedstrijd verwijderd en verwerkt, uiterlijk binnen twaalf (12) weken na afloop van de wedstrijd, voor zover er geen wettelijke verplichtingen bestaan om dergelijke gegevens te bewaren.

Op schriftelijk of tekstueel verzoek kan de deelnemer te allen tijde aan de organisator vragen welke persoonsgegevens door de organisator zijn opgeslagen en verzoeken deze te corrigeren en te wissen. De deelnemer kan zijn/haar toestemming voor de verwerking van zijn/haar gegevens te allen tijde intrekken met werking voor de toekomst. Met een dergelijke herroeping verklaart de deelnemer tegelijkertijd af te zien van deelname aan de wedstrijd.

Voor dergelijke verzoeken kan de deelnemer het e-mailadres pr@ambientedirect.com gebruiken.

De algemene gegevensbeschermingsinformatie, die beschikbaar is in de gegevensbeschermingsverklaring van de organisator op https://www.ambientedirect.nl/ambientedirect-com/privacyverklaring, is ook van toepassing op de hier genoemde verwerkingen. In geval van tegenstrijdigheden hebben de hier vermelde gegevens voorrang.

8. Slotbepalingen

Indien afzonderlijke bepalingen van deze deelnamevoorwaarden ongeldig zijn of een lacune vertonen, heeft dit geen invloed op de geldigheid van de overige bepalingen. De eventuele ongeldige of onvolledige bepaling wordt vervangen door een overeenkomstige wettelijke bepaling.

Alle vragen, opmerkingen of klachten over de wedstrijd moeten per e-mail worden gestuurd naar pr@ambientedirect.com.

* = Voor een betere leesbaarheid wordt in deze deelnamevoorwaarden de algemene mannelijke vorm gebruikt. Tenzij anders aangegeven, hebben alle verwijzingen naar personen betrekking op alle geslachten.