B1 bank

€ 509,00
2-3 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
B1 bank / eiken wit gepigmenteerd/lxbxh 80x45x40cm
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De B1 bank werd door Kira Usbeck voor het merk Andersen Furniture ontworpen. Kira Usbeck is een jonge Deense ontwerpster die haar designfilosofie omschrijft als 'de kunst van het eenvoudige'. Als u een blik werpt op deze charmante B1 bank ziet u echter meer dan alleen een minimale vormgeving. Deze bank is multifunctioneel, aangezien u hem als zitbank kunt gebruiken, maar ook kunt inzetten als stijlvolle bijzettafel.

De vriendelijk ogende B1 bank heeft een hoogte van 45 cm, waardoor u automatisch rechtop gaat zitten. Wilt u hem als zitbank gebruiken, dan is het verstandig om hem tegen een muur te plaatsen, zodat u toch enige steun in uw rug ervaart. Deze bank heeft een breedte van 80 cm en een diepte van 40 cm. De eenvoudig gevormde B1 bank is volledig gemaakt van massief eikenhout dat een lichtgekleurde pigmentatie heeft gekregen. Hierdoor is het hout verduurzaamd en komt de aantrekkelijke nerfstructuur beter uit de verf. Met een gering gewicht van slechts 5 kg kunt u hem makkelijk verplaatsen en daar neerzetten waar u even behoefte heeft aan een extra zitplaats. Gebruikt u hem als tafel voor serviesgoed of een mooie kamerplant, dan is het goed om te weten dat het solide eikenhout een grote draagkracht heeft.


Productdetails
Artikel-ID 162610
Fabrikant Andersen Furniture
Designer Kira Usbeck
Kleureneiken wit gepigmenteerd
Materiaaleik
AfmetingBreedte: 80cm
Hoogte: 45cm
Diepte: 40cm
Zithoogte: 40cm
Gewicht5kg

Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Grijs
  • Wit
  • Bruin
  • Zwart
Montana
Hide schoenkast
6 weken
vanaf € 379,00
OVP € 579,00
-35%
  • Wit
  • Zwart
Schönbuch
Match schermstandaard
2 weken
vanaf € 494,00