TAC The Andersen Chair stoel

€ 259,00
OVP € 305,00
-15%
4-6 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
TAC The Andersen Chair stoel / wit RAL 9010 mat/zitschaal van kunststof/BxHxD 45x79x52cm/onderstel eik gepigmenteerd wit/messing
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De TAC The Andersen Chair - Stoel is ontworpen door by Kato voor het merk Andersen Furniture.

Het Deense merk Andersen Furniture heeft een lange traditie in het ontwerpen van de typische Scandinavisch designmeubels en accessoires. Als sinds 1916 produceert het merk tijdloze en authentieke meubels, die zowel esthetisch als economisch hun waarde blijven behouden.

De TAC The Andersen Chair - Stoel laat zien wat er overblijft als feitelijk alle overbodige elementen van een stoel worden weggelaten, zonder dat het meubel zijn oorspronkelijke functionaliteit verliest. Het is verrassend om te zien dat het Deense designmerk met zulke minimale elementen toch een stoel heeft ontworpen die zo veel persoonlijkheid ademt. De TAC The Andersen Chair - Stoel is aan de ene kant een bijna transparant uitvoering van het meubel, terwijl de subtielste details en innovatieve verbindingen hem een onmiskenbaar en iconisch karakter geven.

De poten van deze stoel zijn gemaakt uit robuust eikenhout, die door middel van messing bevestigingspunten zijn verbonden met een zitschaal van kunststof. De zithoogte van de stoel is 46 cm, wat hem breed inzetbaar maakt. Zowel als eetkamerstoel en als stoel in een vergaderruimte is de TAC The Andersen Chair - Stoel een blikvanger die hoog zitcomfort biedt.?


Productdetails
Artikel-ID 173028
Fabrikant Andersen Furniture
Designer by Kato
Kleurenwit RAL 9010 mat/zitschaal van kunststof
Materiaalkunststof, eiken, messing
AfmetingBreedte: 45cm
Hoogte: 79cm
Diepte: 52cm
Zithoogte: 46cm

Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Wit
&Tradition
Milk NA1 - Tafellamp
op voorraad
€ 139,00
OVP € 159,00
-13%