Tray bijzettafel

€ 239,00
OVP € 273,00
-12%
2-3 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
Tray bijzettafel / zwart/H 68cm / Ø 46cm/frame zwart
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Tray - Bijzettafel is ontworpen door by Kato voor het merk Andersen Furniture.

Al sinds 1916 timmert het Deense merk Andersen Furniture aan de weg om praktisch Scandinavisch design te vervaardigen voor eerlijke prijzen. Door gebruik te maken van basale materialen, die passen binnen de ontwerptraditie uit het noorden, verrast het merk keer op keer met esthetisch design en innovatieve ideeën.

De Tray - Bijzettafel is vervaardigd uit beukenhout en metaal, wat een mooi contrast teweeg brengt binnen de heldere lijnen van het ontwerp. Met een hoogte van 68 cm is de bijzettafel eenvoudig naast bijvoorbeeld een bank te plaatsen. In het ontwerp is de handgreep aan de bovenzijde volledig geïntegreerd in het design van het frame van de tafel. Hij kan dus in een handomdraai verplaatst worden en is op deze manier altijd inzetbaar waar hij nodig is. De Tray - Bijzettafel heeft twee etages, waarvan de de onderste uitstekend dienst kan doen als opbergruimte van lectuur.

Ontwerpbureau by Kato heeft met deze bijzettafel een fraai en bruikbaar element afgeleverd binnen de toch al indrukwekkende designcollectie van dit Deense merk. Het eenvoudige uiterlijk van de tafel maakt hem gemakkelijk te combineren in de meest uiteenlopende interieurstijlen.?


Productdetails
Artikel-ID 265521
Fabrikant Andersen Furniture
Designer by Kato
Kleurenzwart
Materiaalbeukenhout, metaal
AfmetingHoogte: 68cm
Doorsnee: 46cm

Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Zwart
Andersen Furniture
U1 kruk
2-3 weken
€ 199,00
OVP € 244,00
-18%
  • Bruin
  • Zwart
ClassiCon
Euvira Lounge Chair
2-3 weken
vanaf € 3.340,00
  • Zwart
Le Klint
Caché 355 vloerlamp
2-3 weken
€ 1.059,00