One By One LED vloerlamp

€ 1.832,00
4-5 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
One By One LED vloerlamp / wit/polyesterfleece/bxhxd 29x150x29cm/2700K/Touch Dimmer
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De One By One LED vloerlamp werd door Steve Lechot voor het merk Belux ontworpen. Steve Lechot is een Zwitserse designer wiens creaties de status beeldende kunst verdienen. Dit geldt zeker voor deze fraaie One By One LED vloerlamp, die elke ruimte zal voorzien van helder en sfeervol licht. De inspiratiebron was de traditionele Japanse kunst van het werken met rijstpapier. Deze lamp lijkt uit een stapel losse papiervellen te bestaan, die van binnenuit op een sprookjesachtige manier verlicht worden. In dezelfde serie bieden wij u ook graag een bijpassende hanglamp aan. Waar u de One By One LED vloerlamp ook plaatst, hij wordt een aantrekkelijke eyecatcher.

De One By One LED vloerlamp heeft een hoogte van 150 cm. Het frame en de vierkante voet zijn gemaakt van eersteklas staal. De voet meet in de breedte en in de diepte 29 cm. In het frame is een grote hoeveelheid vellen van polyesterfleece aangebracht. Het polyester heeft een aantal behandelingen ondergaan. Hierdoor is het materiaal duurzaam geworden en volledig brandveilig. Binnenin de lamp bevindt zich de lichtbron, een lamp met een lichttemperatuur van 2700 K. De lichtintensiteit bepaalt u zelf, met de ingebouwde touch dimmer. De verschillende polyestervellen zullen het licht niet alleen doorlaten, maar ook op een zachte manier verstrooien.


Productdetails
Artikel-ID 220119
Fabrikant Belux
Designer Steve Lechot
Collectie Belux One By One
Kleurenwit/polyesterfleece
Materiaalstaal, polyesterfleece
AfmetingBreedte: 29cm
Hoogte: 150cm
Diepte: 29cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Unit FIX/64W - inclusief
Deze armatuur bevat ingebouwde LED-lampen. In de armatuur kunnen de LED-lampen niet worden vervangen.

Levering & Retouren
4-5 weken
Wijze van levering:
Stukgoed
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".