DW 6103 WC-borstel voor wandmontage

€ 224,00
5-14 maanden
2 people are also interested
1 ontwerp:
DW 6103 WC-borstel voor wandmontage / chroom/white/glanzend/h x Ø 43x11,5cm
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De DW 6103 WC-borstel voor wandmontage werd ontworpen voor Decor Walther.

Dit meubelontwerpbureau is één van de meest vooraanstaande Europese verlichtings- en accessoiresfabrikanten en Duitsland's toonaangevende internationale leverancier van unieke en tijdloze luxe badkamermeubels.

Gestart als een kleine, specialistische winkel in 1973, is het bedrijf thans uitgegroeid tot een bureau met internationale allure, die gerenommeerde klanten op zijn lijst heeft staan, zoals het Harbourview Hotel in Sydney, het Steigenberger Grand Hotel in Brussel en de Semiramis Intercontinental in Caïro. Met de stijlvolle, praktische en hoge kwaliteit DW 6103 - WC-borstel voor wandmontage wordt u toegevoegd aan de indrukwekkende lijst van klanten die de hoogwaardige en elegante producten van Decor Walther gebruiken.

De afwerking van de toiletborstel geeft de traditie van de fabrikant weer, om producten te leveren die echt vakmanschap en aandacht voor detail uitstralen. De borstel meet 43 x 11,5 x 12,5 cm en is niet alleen handig en duurzaam, maar ook makkelijk op te bergen. De DW 6103 - WC-borstel voor wandmontage beschikt over een stevig keramisch lichaam, dat een aantal keren is voorzien van een zinklaag, alsook een functioneel handvat van chroom.


Productdetails
Artikel-ID 239888
Fabrikant Decor Walther
Kleurenchroom/white/glanzend
Materiaalporselein, chroom
AfmetingHoogte: 43cm
Diepte: 12.5cm
Doorsnee: 11.5cm

Levering & Retouren
5-14 maanden
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews