Stone HT 2 handdoekrek

€ 451,00
2-3 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Stone HT 2 handdoekrek / wit, chroom/41x14x81cm lxbxh/2 armen
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

Het Stone HT 2 handdoekrek werd door designer Maiken Walther voor de Duitse fabrikant Decor Walther ontworpen.

Het vrijstaande rek biedt een flexibele, functionele en elegante oplossing voor het ophangen van uw handdoeken. Het handdoekenrek past door zijn minimalistische vormgeving en ingetogen uitstraling in zowel een traditionele als moderne badkamer.

De basis van het Stone HT 2 - Handdoekenrek is gemaakt van composiet. Het vormt een uitgekiende combinatie met de twee gepolijste, verchroomde stangen. De ophangarmen zijn waterafstotend en roest- en vlekbestendig. Met een hoogte van 81 cm, een breedte van 41 cm en een diepte van 14 cm past het handdoekenrek uitstekend in kleinere ruimtes. De cirkelvormige voet van het designrek is stabiel en licht genoeg om het badkameraccessoire gemakkelijk te verplaatsen.

Maiken Walther richtte samen met haar man Harald in 1973 het Duitse label Decor Walther op, dat een nieuwe trend in badkameraccessoires zette. De bij AmbienteDirect verkrijgbare collectie loopt uiteen van stijlvolle wasmanden, lampen, spiegels en badkamerkrukjes tot elegante toiletborstels, zeepdispensers, toiletrolhouders en pedaalemmers. Alle ontwerpen zijn tijdloos, praktisch, charmant en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Het Stone HT 2 - Handdoekenrek vormt een mooie match met de Brick handdoekstang, de DH 1 haken en de DW 354 alleshouder.


Productdetails
Artikel-ID 239945
Fabrikant Decor Walther
Designer Maiken Walther
Collectie Decor Walther Stone
Kleurenwit, chroom
Materiaalmineraal-gieterij, chroom
AfmetingLengte: 41cm
Breedte: 14cm
Hoogte: 81cm

Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews