Voor u! Kosteloze verzending vanaf 100 € (met uitzondering van expeditiegoederen)  

Ordini vaas Ø 14cm

€ 220,00
6-8 weken
1 ontwerp:
Ordini vaas Ø 14cm / kobalt blauw, brons / h 45cm x Ø 14cm

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving
De Ordini vaas Ø 14 cm werd ontworpen door designstudio Analogia Project voor het Italiaanse merk Driade.

Deze vaas is een opmerkelijke mix tussen klassieke architectuur en hedendaags design. Dat is precies wat de twee ontwerpers achter Analogia Project beogen: zij houden van verbazing en verrassing in hun ontwerpen. De vazen van de Ordini zijn een speelse en onverwachte interpretatie van de klassieke oudheid in een eigentijdse vorm. De Ordini-collectie omvat meerdere vazen die zowel op zichzelf als met elkaar een optisch spel spelen. Hierbij wordt de rechte cilindrische vorm van de vaas doorbroken door een klassiek ornament.

De Ordini vaas Ø 14 cm is geheel uitgevoerd in keramiek. U krijgt al snel de indruk dat de rechte cilindrische vorm in tweeën is gedeeld en er een klassiek ornament tussenin is geplaatst. Hierdoor lijkt hij uit drie delen te bestaan.

De vaas is 45 cm hoog. Behalve door zijn vormgeving valt hij op door zijn warme kleuren, die tevens verwijzen naar de klassieke oudheid: kobaltblauw en brons. De Ordini vaas Ø 14 cm is een fraaie blikvanger in elk modern interieur. U kunt deze tijdloze vaas uitstekend combineren met een van de andere vazen uit de Ordini-collectie.

Productdetails
Artikel-ID 008169
Fabrikant Driade
Collectie Driade Ordini
Kleuren kobalt blauw, brons
Materiaal keramiek
Afmeting Hoogte: 45cm
Doorsnee: 14cm

Levering & Retouren
6-8 weken
Wijze van levering: Standaard
14 dagen terugkeerbeleid

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.