Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding

Ordini vaas Ø 20cm

Artikel-ID 008165, gehele collectie weergeven

Productbeschrijving

De Ordini vaas Ø 20 cm werd ontworpen door de designers van Analogia Project voor het Italiaanse merk Driade.

Objecten voor dagelijks gebruik omtoveren tot esthetische statements met een verrassende twist en een goed verhaal is de missie van Analogia Project, bestaande uit Andrea Mancuso en Emilia Serra. Hiermee hebben ze in korte tijd samenwerkingen gerealiseerd met diverse musea, galerieën en internationale designmerken. Het ontwikkelen van eclectische en creatieve ideeën voor een moderne leefomgeving, met aandacht voor de wereld en het verleden, past volledig bij de filosofie van Driade.

Deze Ordini vaas Ø 20 cm met een hoogte van 45 cm is een perfect voorbeeld van deze samenwerking. Geïnspireerd op en genoemd naar de zuilorden - Dorisch, Ionisch en Korinthisch - van de Romeinse architect Vitruvius heeft deze moderne interpretatie een cilindrische zuilvorm van keramiek waarbij het kussenvormige Dorische kapiteel verrassend naar het midden is verplaatst als dubbel sierelement, uitgevoerd in glanzend brons. De Ordini vaas Ø 20 cm is een prachtig kunstvoorwerp op zichzelf maar is ook geschikt voor een bloem of tak.

In deze serie vindt u ook een kleiner model in een andere kleur. Ze combineren perfect met de keramische Gear vazen in verschillende vormen van dit merk.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

Ordini vaas Ø 20cm
Ordini vaas Ø 20cm wit, brons / mat / h 45cm x Ø 20cm
meer dan 6 weken
Informatie over levertijd
meer dan 6 weken
- Helaas heeft onze fabricant voor dit artikel geen exacte levertijd aangegeven. Neem a.u.b. contact op met onze klantenservice voor nadere informatie. Graag vragen wij voor u bij de fabricant de levertijd na.
€ 294,00*

Afmetingen & Extra informatie

Kleurenwit, brons/mat
Materiaalkeramiek
AfmetingHoogte: 45cm
Doorsnee: 20cm

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten