Voor u! Kosteloze verzending vanaf 100 € (met uitzondering van expeditiegoederen)  

Ordini vaas Ø 20cm

€ 294,00
6-8 weken
1 ontwerp:
Ordini vaas Ø 20cm / wit, brons / mat / h 45cm x Ø 20cm

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving
De Ordini vaas Ø 20 cm werd ontworpen door de designers van Analogia Project voor het Italiaanse merk Driade.

Objecten voor dagelijks gebruik omtoveren tot esthetische statements met een verrassende twist en een goed verhaal is de missie van Analogia Project, bestaande uit Andrea Mancuso en Emilia Serra. Hiermee hebben ze in korte tijd samenwerkingen gerealiseerd met diverse musea, galerieën en internationale designmerken. Het ontwikkelen van eclectische en creatieve ideeën voor een moderne leefomgeving, met aandacht voor de wereld en het verleden, past volledig bij de filosofie van Driade.

Deze Ordini vaas Ø 20 cm met een hoogte van 45 cm is een perfect voorbeeld van deze samenwerking. Geïnspireerd op en genoemd naar de zuilorden - Dorisch, Ionisch en Korinthisch - van de Romeinse architect Vitruvius heeft deze moderne interpretatie een cilindrische zuilvorm van keramiek waarbij het kussenvormige Dorische kapiteel verrassend naar het midden is verplaatst als dubbel sierelement, uitgevoerd in glanzend brons. De Ordini vaas Ø 20 cm is een prachtig kunstvoorwerp op zichzelf maar is ook geschikt voor een bloem of tak.

In deze serie vindt u ook een kleiner model in een andere kleur. Ze combineren perfect met de keramische Gear vazen in verschillende vormen van dit merk.

Productdetails
Artikel-ID 008165
Fabrikant Driade
Collectie Driade Ordini
Kleuren wit, brons/mat
Materiaal keramiek
Afmeting Hoogte: 45cm
Doorsnee: 20cm

Levering & Retouren
6-8 weken
Wijze van levering: Standaard
14 dagen terugkeerbeleid

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.