Voor u! Kosteloze verzending vanaf 100 € (met uitzondering van expeditiegoederen)

Actieset Box gasgrill + afdekkap gratis

€ 499,95
€ 859,90
-42%
4 weken
1 ontwerp:
Actieset Box gasgrill + afdekkap gratis / zwart / kookoppervlak 31x37cm / 60x34x40cm bxhxd / voor Duitsland en Oostenrijk

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving
De Actieset Box gasgrill + afdekkap gratis werd ontworpen door het eigen team van Eva Solo.

Dit Deense familiebedrijf bestaat al meer dan ruim honderd jaar. Met de opkomst van de open keuken ging het bedrijf over op het ontwerpen van keukenaccessoires die handig in het gebruik zijn, maar bovenal mooi om te zien. De collectie van Eva Solo omvat niet alleen accessoires voor de keuken in huis, maar ook een compleet assortiment voor de buitenkeuken.

Daartoe hoort ook deze Actieset Box gasgrill + afdekkap gratis, die een centrale plaats in uw buitenkeuken verdient. Door zijn compacte formaat is hij bovendien heel geschikt voor op het balkon. Toch biedt het grilloppervlak, met een afmeting van 31 x 37 cm, alle ruimte voor culinaire creativiteit, van gegrilde groenten tot een hele kip, dankzij het hoge deksel. De twee branders zorgen voor een gelijkmatige verspreiding van de hitte. U bedient ze eenvoudig met de draaiknoppen aan de zijkant, waarmee u de branders elk op vijf standen kunt instellen. Met de handgrepen aan de zijkanten kunt u de gasgrill eenvoudig verplaatsen, al kunt u hem met de bijgeleverde afdekkap ook buiten laten staan. Het rooster is uitneembaar, zodat u het gemakkelijk kunt schoonmaken.

Productdetails
Artikel-ID 169272
Fabrikant Eva Solo
Collectie Eva Solo Grill
Kleuren zwart/kookoppervlak 31x37cm
Materiaal aluminium, staal
Afmeting Breedte: 60cm
Hoogte: 34cm
Diepte: 40cm
Doorsnee: 68.4cm

Levering & Retouren
4 weken
Wijze van levering: Standaard
14 dagen terugkeerbeleid

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.  

Soortgelijke producten