ferm LIVING - Kelim Section Teppich sehr groß - grau/160x250cm/chemisch reinigen
Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding

Kelim Section - Tapijt

Design van ferm LIVING
Artikel-ID 277153, gehele collectie weergeven

Productbeschrijving

Het Kelim Section - Tapijt werd voor ferm LIVING ontworpen.

Dit exclusieve tapijt heeft een onweerstaanbaar ontwerp met een aantrekkelijke comfortabele uitstraling. Met dit model tovert u uw woonkamer om tot een knus woonparadijs waarin het goed wonen en leven is. Als u topkwaliteit in materiaalgebruik en design weet te waarderen, dan kunt u met dit tapijt in uw huis goed uit de voeten. In moderne interieurs is dit stijlvolle woonaccessoire een verrassend mooie aanvulling. Het Kelim Section - Tapijt kan erg goed samen worden toegepast met het Kelim Borders - Tapijt, het Kelim Black Lines - Tapijt of het White Lines - Tapijt.

Ferm LIVING is een Deens design- en lifestylemerk dat zich heeft toegelegd op het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige woonaccessoires. Oprichtster en eigenares Trine Andersen werkt, met een professioneel team van textielexperts, designers en grafisch vormgevers, aan unieke extra's voor eigentijdse interieurs. Schoonheid, materiaalgebruik en comfort zijn daarbij altijd met elkaar in balans. De unieke producten van het merk waren al vaker goed voor belangrijke internationale awards.

Het Kelim Section - Tapijt is gemaakt van 80% wol en 20% katoen en kan eenvoudig worden besteld in de online winkel van AmbienteDirect.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

Kelim Section - Tapijt zeer groot
Kelim Section - Tapijt zeer groot grijs / 160x250cm / scheikundig schoonmaken
2 weken
Informatie over levertijd
2 weken
€ 399,00*

Afmetingen & Extra informatie

Kleurengrijs
Materiaal80% wol, 20% katoen
AfmetingLengte: 250cm
Breedte: 160cm
Gewicht4.9kg

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten
Soortgelijke producten
GAN
Kilim Tasili - Tapijt
vanaf € 519,00
€ 547,00
-5%