Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding

Pujo kledingstandaard 43x174,7x26cm

Artikel-ID 277436, gehele collectie weergeven

Productbeschrijving

Het Pujo kledingrek 43 x 174,7 x 26 cm werd ontworpen door het eigen designteam van het Deense merk ferm LIVING.

De mensen achter ferm LIVING maken het leven graag een stukje aangenamer, soms met woonaccessoires met een opvallend dessin of een grappige twist, soms met producten die vooral praktisch zijn. Tot die laatste categorie behoort dit kledingrek. Dit is een ideale oplossing voor kleding die u na een dag dragen even wilt laten luchten. Door het aan een kledingrek te hangen, hoeft het niet terug de kast in.

Het Pujo kledingrek 43 x 174,7 x 26 cm is geheel gemaakt van metaal, dat is gepoedercoatet met een matte afwerking. Het rek bestaat uit rechtopstaande stangen, die worden verbonden door een vloerplaat en door twee dwarsliggende stangen. Hieraan kunt u uw kleding aan een knaapje ophangen; u kunt de bolletjes op de uiteinden van de stangen ook gebruiken als een kapstok. Doordat het manshoge kledingrek niet al te diep is, neemt het weinig ruimte in, zodat u het gemakkelijk in een hoekje van de slaapkamer kunt neerzetten. Behalve dit Pujo kledingrek 43 x 174,7 x 26 cm bevat de Pujo-collectie onder meer ook een bijpassende tafel die u aan de wand kunt monteren.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

Pujo kledingstandaard 43x174,7x26cm
Pujo kledingstandaard 43x174,7x26cm zwart / poedercoating, gelakt / 43x174,7x26cm bxhxd
2 weken
Informatie over levertijd
2 weken
€ 405,00*

Afmetingen & Extra informatie

Kleurenzwart/poedercoating, gelakt
Materiaalmetaal poedercoating, essenboom gelakt
AfmetingLengte: 43cm
Breedte: 174.7cm
Hoogte: 26cm

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten