Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding

Tala keramische plaat set van 2

Artikel-ID 277438, gehele collectie weergeven

Productbeschrijving

De Tala bord keramiek set van 2 werd door in-house designers ontworpen voor het merk ferm LIVING.

Dit Deense merk is in 2006 opgericht door grafisch designer Trine Andersen en is toonaangevend op het gebied van accessoires voor het hele huis. Kenmerkend zijn geometrische patronen, natuurlijke duurzame materialen en uniek handwerk met een knipoog naar de jaren 50 en 60. In die tijd waren wandborden erg geliefd als decoratie. Deze kleurrijke varianten met losjes geschilderde abstracte silhouetten zijn een eerbetoon aan de vrouw in al haar vormen en passen goed in moderne interieurs.

De Tala bord keramiek set van 2 is 37,5 cm in doorsnee en 3 cm hoog en heeft een meegeleverd ophangsysteem. Daarnaast kunt u de borden ook op een kast of op tafel zetten als blikvanger of gebruiken als artistiek onderbord, een kleurig contrast bij effen serviesgoed. Het rustieke met de hand geglazuurde keramiek is namelijk voedselveilig.

Bij AmbienteDirect ziet u meerdere varianten in deze collectie van ferm LIVING met een eigen kleurenpalet en sfeer. Naast elkaar op een lange wand vormen ze een echt statement. Voor op tafel vindt u serviesgoed en glaswerk van dit merk in dezelfde frisse retrosfeer.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

Tala keramische plaat set van 2
Tala keramische plaat set van 2 veelkleurig / met de hand geschilderde details / h 3cm x Ø 37,5cm / elk exemplaar is uniek
2 weken
Informatie over levertijd
2 weken
€ 190,00*

Afmetingen & Extra informatie

Kleurenveelkleurig/met de hand geschilderde details
Materiaalkeramiek
AfmetingHoogte: 3cm
Doorsnee: 37.5cm
Diversen- Wandhouder inbegrepen
- Goedgekeurd voor voedsel

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten