Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding

Turn slaapbank 190x42x80cm

Artikel-ID 277446, gehele collectie weergeven

Productbeschrijving

De Turn slaapbank 190 x 42 x 80 cm werd ontworpen door het eigen designteam van het Deense merk ferm Living.

Deze comfortabele slaapbank past zich moeiteloos aan naar elke situatie. Overdag is het een elegant daybed, centraal in uw woonkamer of een leesplek in een verloren hoekje bij een raam. Als u een onverwachte logé krijgt, dan maakt u er in een handomdraai een extra slaapplek van. Daarmee past deze veelzijdige slaapbank helemaal in de filosofie van ferm Living, dat altijd zoekt naar een perfecte balans tussen het hectische leven buitenshuis en de rust die u in huis wilt vinden.

De Turn slaapbank 190 x 42 x 80 cm heeft een onderstel van metaal. Hierop ligt een stevig matras met daarop een extra kussen. De twee leren riemen die aan weerszijden zijn bevestigd, houden het kussen en het matras op zijn plaats en vormen tegelijkertijd een stijlvol esthetisch detail dat de slaapbank zijn stoere uitstraling geeft. Het matras en het kussen zijn bekleed met een combinatie van linnen en katoen in een lichte tint. De natuurlijke uitstraling staat in contrast met de industriële vormgeving van het onderstel. Met dit typisch Scandinavische uiterlijk past de Turn slaapbank 190 x 42 x 80 cm in elk eigentijds interieur. Het matras en het kussen kunnen uitsluitend chemisch worden gereinigd.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

Turn slaapbank 190x42x80cm
Turn slaapbank 190x42x80cm naturel / 190x42x80cm bxhxd / Alleen professioneel chemisch reinigen
meer dan 6 weken
Informatie over levertijd
meer dan 6 weken
- Helaas heeft onze fabricant voor dit artikel geen exacte levertijd aangegeven. Neem a.u.b. contact op met onze klantenservice voor nadere informatie. Graag vragen wij voor u bij de fabricant de levertijd na.
€ 1.629,00*

Afmetingen & Extra informatie

Kleurennaturel
Materiaal60 % katoen40 % linnen, metaal
AfmetingBreedte: 190cm
Hoogte: 42cm
Diepte: 80cm

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten