Coordinates S3 LED hanglamp

€ 3.000,00
1-2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Coordinates S3 LED hanglamp / champagne/78,2x78,2cm lxb/2700K/5500lm/CRI95
of direct naar

Productbeschrijving

De Coordinates S3 LED hanglamp werd door Michael Anastassiades voor het merk Flos ontworpen. De van oorsprong Cypriotische designer Michael Anastassiades, winnaar van onder andere de Elle Décor Interior Design Award, houdt van functioneel en minimalistisch ontwerpen. Al zijn creaties vertonen een charmante vorm van subtiliteit, die uw aandacht grijpt en vasthoudt. Dit overkomt u waarschijnlijk ook als u deze geometrisch interessante Coordinates S3 LED hanglamp ziet. Het ontwerp is geïnspireerd door de coördinaten op een landkaart of globe. De Coordinates-serie was in eerste instantie speciaal gecreëerd voor het Four Seasons restaurant in New York.

De Coordinates S3 LED hanglamp kunt u zien als een moderne variant op de klassieke kroonluchter. Hij heeft een lengte en hoogte van beide 78,2 cm en kan dus ook in een intiemere ruimte tot zijn recht komen. De Coordinates S3 LED hanglamp bestaat uit zes holle buizen van hoogwaardig aluminium met een glanzende messing finish. Elke buis bevat een led-eenheid die u niet kunt verwisselen. Deze eenheden leveren een lichtopbrengst van 5500 lm in een lichtkleur van 2700 K. Elke buis is voorzien van een opaalglazen diffusor, waardoor het licht licht wordt verstrooid en een zacht en intiem karakter krijgt. Kijkt u ook eens naar de bijpassende staande lamp.


Productdetails
Artikel-ID 178549
Fabrikant Flos
Designer Michael Anastassiades
Collectie Flos Coordinates
Kleurenchampagne
Materiaalaluminium, opaalglas
AfmetingLengte: 78.2cm
Hoogte: 78.2cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Unit FIX/65W - inclusief
Deze armatuur bevat ingebouwde LED-lampen. In de armatuur kunnen de LED-lampen niet worden vervangen.
KeurmerkVDE-keurmerk VDE-keurmerk
Italiaans keurmerk Italiaans keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20

Levering & Retouren

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • GoudGoud
  • ZilverZilver
Flos
Coordinates LED vloerlamp
op voorraad
€ 1.404,00
OVP € 1.560,00
-10%
  • GoudGoud
  • ZilverZilver
Flos
Coordinates Wall 2 LED wandlamp
1-2 weken
€ 855,00
OVP € 950,00
-10%