Bianca LED tafellamp

€ 519,00
1-2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Bianca LED tafellamp / wit/h x Ø 20x30cm/2700K/1650lm
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Bianca LED tafellamp werd door Matti Klenell voor Fontana Arte ontworpen.

Deze lamp heeft een exclusief design met een aantrekkelijke ovale vormgeving. De eenvoud van het totaalontwerp sluit goed aan op een minimalistische inrichting in een woning meteen strak modern interieur. De lamp staat mooi op een bijzettafel, een eettafel of op een ruim bureau. Het materiaalgebruik en de kleurstelling maken van de lamp een tijdloos model waaraan u, als echte designliefhebber, jarenlang plezier kunt beleven.

Matti Klenell is een Zweedse designer die studeerde aan het College of Art and Design en bekend staat om zijn eigenzinnige filosofie over vorm en functie binnen ontwerpen voor meubilair, verlichtingsarmaturen, siervoorwerpen en productdesign. Door zijn ambachtelijke benadering worden de werken van Klenell internationaal gewaardeerd door een breed publiek en uiteenlopende opdrachtgevers zoals toonaangevende designmerken. Het doel van deze topdesigner is daarbij altijd om zijn creaties een eigen karakter met een persoonlijke touch mee te geven. Met zijn werk won hij onder meer de vermaarde Red Dot Design Award.

De Bianca LED - Tafellamp van Fontana Arte is gemaakt van metaal en voorzien van een geblazen glas diffuser. U kunt de lamp snel en eenvoudig bestellen in de online winkel van AmbienteDirect.


Productdetails
Artikel-ID 132999
Fabrikant Fontana Arte
Designer Matti Klenell
Collectie Fontana Arte Bianca
Kleurenwit
MateriaalDiffuser: handgeblazen glas, wit satijn; basis: metaal
AfmetingHoogte: 20cm
Doorsnee: 30cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Unit FIX/17.5W - inclusief
Deze armatuur bevat ingebouwde LED-lampen. In de armatuur kunnen de LED-lampen niet worden vervangen.
Documenten

Levering & Retouren
1-2 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".