Fontana Medium tafellamp messing

€ 1.460,00
1-2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Fontana Medium tafellamp messing / messing/gesatineerd/h x Ø 53x32cm/met dimmer/onderstel satin messing/voet metaal gelakt
of direct naar

Productbeschrijving

De Fontana Medium tafellamp messing is ontworpen door Max Ingrand voor het merk Fontana Arte. De lamp is in 1954 ontworpen en tot op heden is deze lamp het eerste symbool van een tijdloos design en blijft deze iconische lamp een besteller. Dit komt doordat zowel de voet als de lampenkap een plaats biedt voor een lichtbron. De Fontana Medium tafellamp messing maakt ook indirecte verlichting mogelijk, dankzij een extra bron die een straal indirect licht naar boven projecteert. Ook zorgt de lamp ervoor dat u kunt kiezen welk licht u nodig heeft: van een zachte, ontspannende gloed tot suggestief omgevingslicht.

De Fontana Medium tafellamp messing is vervaardigd uit mat wit geblazen opaalglas met een voet van messing en een gesatineerde afwerking. De ronde brede voet staat in contrast met de langwerpige taps toelopende lampenkap. Samen zorgt het voor een verrassend design dat zowel elegantie en luxe uitstraalt als tijdloos is. De lamp is is niet dimbaar en de dubbele lichtschakelaar maakt het mogelijk om de diffusor en de basis afzonderlijk te verlichten. De lamp heeft een hoogte van 53 cm en een doorsnede van 32 cm. Een geschikte lampbol met E27-fitting kan besteld worden onder Accessoires.


Productdetails
Artikel-ID 221024
Fabrikant Fontana Arte
Designer Max Ingrand
Collectie Fontana Arte Fontana 1853
Kleurenmessing/gesatineerd
Materiaalmessing, glas
AfmetingHoogte: 53cm
Doorsnee: 32cm
Doorsnee lampenkap: 32cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Peer E27/21W - exclusief
KeurmerkCE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse II Beschermklasse II
BeschermklasseIP20
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker
Diversen
  • Zwarte stroomkabel
Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".