Fontana Small tafellamp messing

€ 1.050,00
1-2 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
Fontana Small tafellamp messing / messing/gesatineerd/H 34cm/Ø 20cm/met dimmer/onderstel satin messing/voet metaal gelakt
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Fontana Small tafellamp messing werd door Max Ingrand voor het merk Fontana Arte ontworpen. Deze iconische lamp komt u wellicht bekend voor. Misschien denkt u aan de naam 1853 en vindt u deze Fontana Small tafellamp messing er wel erg veel weg van hebben. U heeft gelijk. De meesterglasblazer Max Ingrand creëerde deze lamp al in 1955 en gaf hem de naam 1853. Toen hij later artistiek directeur van Fontana Arte werd, gaf hij zijn creatie een nieuwe naam. Deze stijlvolle en tijdloos klassieke tafellamp past in veel verschillende interieurs en komt ook in veel zakelijke inrichtingen prima tot zijn recht.

De Fontana Small tafellamp messing heeft een hoogte van 34 cm en heeft op zijn breedste punt een diameter van 20 cm. U ziet een sierlijk gevormde voet van metaal met een lampenstandaard in de vorm van een ui. De lampenstandaard is gemaakt van hoogwaardig messing met een aantrekkelijke matglanzende finish. De kegelvormige lampenkap is gemaakt van mondgeblazen glas van zeer goede kwaliteit. U kunt ook een variant krijgen met een lampenkap van gesatineerd messing. De lichtbron bestaat uit een peervormige lamp met grote E27-fitting, die u als extra accessoire kunt bestellen. AmbienteDirect houdt een aantal geschikte lampen voor u op voorraad. Deze lamp geeft vooral zachte en sfeervolle verlichting.


Productdetails
Artikel-ID 221021
Fabrikant Fontana Arte
Designer Max Ingrand
Collectie Fontana Arte Fontana 1853
Kleurenmessing/gesatineerd
Materiaalmessing, glas
AfmetingHoogte: 34cm
Doorsnee: 20cm
Doorsnee lampenkap: 20cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Peer E27/21W - exclusief
KeurmerkCE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse II Beschermklasse II
BeschermklasseIP20
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker
Diversen
  • Zwarte stroomkabel
Documenten

Levering & Retouren
1-2 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".