Giova tafel lamp mit vaas

€ 1.729,00
1-2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Giova tafel lamp mit vaas / transparant/h x Ø 59x50cm
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De multifunctionele Giova tafel lamp mit vaas werd ontworpen door de Italiaanse Gae Aulenti voor lampenfabrikant Fontana Arte.

Klassieke vormen versmelten hier op een speelse manier tot een origineel en praktisch kunstwerk. Op een metalen basis staat een ronde kom van transparant glas met daarin weer een bol van wit opaalglas met dimbare lichtbron. Daarboven is een verzonken schaal te zien van geblazen pulegoso glas met bubbeltjes . Deze kunt u gebruiken als bloemenvaas. Het licht eronder laat de inhoud van de vaas extra goed tot zijn recht komen.

Deze Giova - Tafellamp/Vaas was het eerste succesvolle lampontwerp van Gae Aulenti in 1964. Zij vond dat een interieur bescheiden maar smaakvol moest zijn met focus op de bewoners.

Aulenti heeft als architect Italiaanse palazzi, beroemde musea en stations wereldwijd gerenoveerd. Hiervoor kreeg ze vele awards, zoals de Praemium Imperiale in 1991.

De Giova - Tafellamp/Vaas is er in twee maten, 37 cm in hoogte en 32 cm in doorsnee, of 59 cm in hoogte en 50 cm in doorsnee.

Bij AmbienteDirect vindt u ook de beroemde Pipistrello vleermuis tafellampen van Gae Aulenti in verschillende uitvoeringen.


Productdetails
Artikel-ID 220844
Fabrikant Fontana Arte
Designer Gae Aulenti
Kleurentransparant
Materiaalglas
AfmetingHoogte: 59cm
Doorsnee: 50cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x Halogeen-Tube E27/1W - exclusief

Levering & Retouren
1-2 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Wit
  • Zwart
  • Beige
Cappellini
Cannot bijzettafel
4-6 weken
€ 1.519,00
  • Wit
Moroso
Bloomy bijzettafel
4-5 weken
€ 927,00
  • Rood
Vitra
Amoebe - Chaise longue
4-6 weken
€ 1.800,00