Speciale editie Lumiere 30th Piccola tafellamp

€ 569,00
2-3 weken
7 people are also interested
1 ontwerp:
Speciale editie Lumiere 30th Piccola tafellamp / champagne/bulles/lampenkap van glas/h x Ø 35x20cm/E14/onderstel aluminium/met dimmer
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Lumiere 30th Piccola tafellamp is ontworpen door Rodolfo Dordoni voor het merk Foscarini. Foscarini werd in 1981 op Murano opgericht. Dit Italiaanse eiland is beroemd om zijn glaskunst. Na een aantal jaar was glas niet enkel meer de focus van dit Italiaanse designmerk, maar ontwierpen ze ook designlampen van kevlar of polyethyleen. De Lumiere 30th Piccola tafellamp is een uniek model welke ontworpen is ter ere van het 30-jarig jubileum van de Lumiere lamp. Deze lamp kenmerkt zich door een harmonie tussen traditie en innovatie en een perfect evenwicht tussen decoratie en techniek. Het designicoon is in de verschillende jaren voorzien van verschillende kleuren en afwerkingen. Deze Lumiere 30th Piccola tafellamp is voor het eerst voorzien van een driedimensionaal patroon in de glazen kap.

De driedimensionale patronen worden gecreëerd door middel van de historische glasblaastechniek van het eiland Murano. Zo kunt u kiezen voor het patroon met kleine ronde cirkels of voor de designlamp met een speciaal diamantvorming patroon. Onafhankelijk van het patroon geeft deze klassieke tafellamp een warm indirect licht. De Lumiere 30th Piccola tafellamp heeft een onderstel van aluminium in champagnekleur, wat de luxueuze uitstraling vergroot. De Lumiere 30th Piccola tafellamp heeft een voet en kap met een diameter van 20 cm. De hoogte van de kap is 14 cm en de totale hoogte is 35 cm.


Productdetails
Artikel-ID 301579
Fabrikant Foscarini
Designer Rodolfo Dordoni
Collectie Foscarini Lumiere
Kleurenchampagne/bulles/lampenkap van glas
Materiaalgeblazen glas, aluminium geborsteld
AfmetingHoogte: 35cm
Doorsnee: 20cm
Kabellengte: 190cm
Gewicht1.1kg

Technische productdetails
KeurmerkVDE-keurmerk VDE-keurmerk
Italiaans keurmerk Italiaans keurmerk
CE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse II Beschermklasse II
BeschermklasseIP20
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker
Diversen

Speciale editie om de 30e verjaardag van het designicoon te vieren


Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".