B612 super-elliptische tafel fineer 150x100x72cm

€ 3.299,00
4-6 weken
4 people are also interested
1 ontwerp:
B612 super-elliptische tafel fineer 150x100x72cm / notenhout/tafelblad fineer/onderstel staal verchroomd/150x100x72cm lxbxh
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De B612 - Super-elliptische tafel 150 cm werd door Piet Hein, Arne Jacobsen en Bruno Mathsson voor Fritz Hansen ontworpen.

De lengte van de tafel is 150 cm, de breedte is 100 cm en de hoogte is 72 cm. De tafel is door zijn minimalistisch design overal inzetbaar. In een moderne eetkamer, als een trendy vergadertafel of een gezellige koffietafel; model B612 past overal en door zijn grootte past iedereen ook aan de tafel. De vorm van het tafelblad is geïnspireerd op een oplossing die Piet Hein voor een verkeersprobleem in Sergels Torg in Stockholm bedacht. Zijn idee was een rotonde in de vorm van een ellips en dit ziet u terug in het tafelblad. De B612 - Super-elliptische tafel 150 cm is in 1968 al ontworpen en is dus een klassieker. Maar door de stijl blijft hij tijdloos modern.

Deze tafel is ontworpen door een echt dreamteam van designers die hun sporen hebben verdiend in de moderne design industrie. Fritz Hansen is niet een design label dat mensen inhuurt, maar met designers samenwerkt. Dit levert veel inspirererende creativiteit op. Hein, Jacobsen en Mathsson en het idee voor deze tafel zijn dan ook bepalend geweest voor de Scandinavische design stijl en de populariteit hiervan.


Productdetails
Artikel-ID 223538
Fabrikant Fritz Hansen
Designer Bruno Mathsson , Piet Hein , Arne Jacobsen
Collectie Fritz Hansen Superellipse
Kleurennotenhout/tafelblad fineer
Materiaalstaal, aluminium, laminaat of fineer
AfmetingLengte: 150cm
Breedte: 100cm
Hoogte: 72cm

Technische productdetails
Documenten

Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering: Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".