Gervasoni - InOut 101 Outdoor Loungesessel - transluzent
Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding

InOut 101 Outdoor loungefauteuil

Artikel-ID 210032, gehele collectie weergeven

Productbeschrijving

De InOut 101 - Outdoor loungefauteuil werd ontworpen door Paola Navone voor het Italiaanse merk Gervasoni.

Gervasoni is een Italiaans familiebedrijf dat in 1888 werd opgericht. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer en voert ontwerpster Paola Navone de artistieke leiding over de producten. Het bedrijf is internationaal vermaard om zijn originele en innovatieve ontwerpen waarbij esthetiek en authenticiteit hand in hand samengaan met functionaliteit en comfort. Door het brede scala aan ontwerpstijlen kunnen de ontwerpers aan elke smaak beantwoorden.

De InOut 101 - Outdoor loungefauteuil maakt deel uit van de buitenmeubelencollectie InOut. Een deel van deze meubelen heeft een licht oriëntaalse uitstraling door het gebruik van rietvlechttechnieken.

De InOut 101 - Outdoor loungefauteuil valt op door zijn minimalistische design. De stoel is uitgevoerd in kunststof en nodigt door zijn riante formaat uit om erin plaats te nemen. De zachte rondingen bieden een aangenaam zitcomfort om tijdens een lome zomerse dag met een boek te ontspannen. Deze fauteuil is uitstekend te combineren met de bijpassende InOut 101 bijzettafel. Een verrassend detail is dat zowel de fauteuil als de bijzettafel ook met verlichting verkrijgbaar zijn. Daarmee creëert u een bijzondere en feeërieke sfeer op uw terras tijdens zwoele zomeravonden.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

InOut 101 Outdoor loungefauteuil
InOut 101 Outdoor loungefauteuil translucent
6-8 weken
Informatie over levertijd
6-8 weken
€ 491,00*

Afmetingen & Extra informatie

Kleurentranslucent
Materiaalpolyethyleen
AfmetingBreedte: 80cm
Hoogte: 64cm
Diepte: 70cm

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten
Het past