Eiffel rek vierkant

€ 589,00
6-8 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Eiffel rek vierkant / inkt zwart/poedercoating/52x110x52cm bxhxd/met 4 borden
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

Het Eiffel rek vierkant is ontworpen door Depping en Jakob Jørgensen voor het merk HAY. Het stijlvolle rek bestaat uit meerdere open verdiepingen die naar boven toe steeds iets smaller worden. Het meubelstuk doet qua vorm denken aan de Eiffeltoren in Parijs en heeft daarom van de Deense designstudio ook de naam van de bekendste en meest bezochte bezienswaardigheid van Frankrijk gekregen.

Het frame van het Eiffel rek vierkant is gemaakt van gepoedercoat aluminium, de vier draagplanken zijn van mdf van gecertificeerd hout. De vierkante kast maakt deel uit van de Eiffel-collectie die bij AmbienteDirect te vinden is. Zo is er ook een Eiffelrek driehoekig - vijf verdiepingen - en een Eiffel rek rechthoekig - zes planken - die perfect in uw wooninterieur passen, of het nu de woonkamer, slaapkamer, werkkamer, hal of eetkamer is.

Het Eiffel rek vierkant is 52 cm breed, 110 cm hoog en 52 cm diep. U kunt er bijvoorbeeld boeken in kwijt, een tafellamp op plaatsen of een woonaccessoire mee in de schijnwerpers plaatsen. Het veelzijdige vierkante rek met minimalistisch Deens design is, evenals de andere modellen uit deze serie, gebaseerd op een eenvoudig gelaagdheidsprincipe. Het Eiffel rek vierkant kan mooi worden gecombineerd met de Eiffel bijzettafel vierkant, driehoekig of rechthoekig van HAY.


Productdetails
Artikel-ID 154577
Fabrikant HAY
Designer Jakob Jørgensen , Depping Jørgensen
Collectie HAY Eiffel
Kleureninkt zwart/poedercoating
MateriaalMDF (FSC® gecertificeerd hout), aluminium
AfmetingBreedte: 52cm
Hoogte: 110cm
Diepte: 52cm
Duurzaamheid Hout van FSC-gecertificeerde productie 

Technische productdetails
Documenten

Levering & Retouren
6-8 weken
Wijze van levering:
Stukgoed
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Beige
HAY
Eiffel rek rechthoekig
6-8 weken
€ 829,00