Zeal Styletto slaapbank corduroy 200x72cm

€ 807,00
2-3 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Zeal Styletto slaapbank corduroy 200x72cm / donkergroen/stof 316 Cordufine Pine Green/bxhxd 178-200x75x72cm/voeten donker hout
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Zeal Styletto slaapbank corduroy 200 x 72 cm werd door Per Weiss voor het merk Innovation Living ontworpen. Per Weiss is al enige tijd de belangrijkste ontwerper van Innovation Living en tevens het hoofd van de creatieve afdeling van dit bedrijf. De Zeal Styletto slaapbank corduroy 200 x 72 cm past dan ook in de designtraditie, die u kunt omschrijven als praktisch, goed doordacht en met een focus op uw zit-of ligcomfort. Deze mooie bank past in veel diverse inrichtingen en is ideaal als u regelmatig een logé heeft, met behoefte aan een eigen eenpersoonsbed. Ook voor kamerbewoners en kleinbehuisden is de Zeal Styletto slaapbank corduroy 200 x 72 cm een stijlvolle en ruimtebesparende optie.

De Zeal Styletto slaapbank corduroy 200 x 72 cm heeft intern een stevig stalen frame en staat op vier taps toelopende poten van hoogwaardig hout. Aan de onderkant van de poten vindt u beschermdoppen, om uw houten vloer intact te laten. Het zitgedeelte is voorzien van een goed functionerend veringssysteem, om eventuele logés een comfortabel bed te geven. Het rugkussen is gevuld met zacht schuimmateriaal dat goed ondersteunt als u onderuit gezakt zit. Als u de Zeal Styletto slaapbank corduroy 200 x 72 cm tot bed wilt ombouwen, klapt u eenvoudig beide armleuningen neer. U heeft een zit- of lighoogte van 38 cm. De bekleding is van een goede kwaliteit slijtvast textiel.


Productdetails
Artikel-ID 250132
Fabrikant Innovation Living
Designer Per Weiss
Collectie Innovation Living Zeal
Kleurendonkergroen/stof 316 Cordufine Pine Green
Materiaalstof, hout, staal
AfmetingBreedte: 200cm
Hoogte: 75cm
Diepte: 72cm
Zithoogte: 38cm
Hoogte armleuning: 60cm
Gewicht32kg

Technische productdetails
Verdere eigenschappenuittrekbaar uittrekbaar
Diversen

ligvlak: 200x70cm
maximaal ondersteund gewicht: 220kg

Documenten

Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering:
Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".