Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding

Fiam Fiesta ligstoel

Design van Francesco Favagrossa
Artikel-ID 160371

Productbeschrijving

De zeer comfortabele Fiam Fiesta ligstoel werd door designer Francesco Favagrossa ontworpen en door het merk Jan Kurtz in licentie uitgebracht.

Francesco Favagrossa is een Italiaanse ontwerper die vanaf 1975 onder zijn eigen merk Fiam een ruime collectie tuinmeubilair heeft ontwikkeld. De Duitse designleverancier Jan Kurtz heeft de licentie om de Fiam-collectie onder eigen naam op de markt te brengen.

De stijlvolle Fiam Fiesta ligstoel rust op een slank onderstel van hoogwaardige stalen buizen die kruiselings geplaatst zijn en zorgen voor stabiliteit en stevigheid. Het liggedeelte van deze stoel is voorzien van een zachte en comfortabele polstering en bekleed met eersteklas leer, dat u in meerdere kleuren kunt bestellen. De twee dunne armleuningen, eveneens gemaakt van leer, zijn met veren aan het onderstel verbonden en geven zo extra stabiliteit aan uw ligstoel. De Fiam Fiesta ligstoel heeft een breedte van 60 cm, een hoogte van 106 cm en een diepte van 100 cm.

Als u deze ligstoel buiten wilt gebruiken, is het verstandig om er een badlaken overheen te leggen. Ook is het minder verstandig om uw stoel langere tijd in de volle zon te laten staan. Echter, als u in uw woonkamer behoefte heeft aan ontspanning, dan komt deze stoel geheel tot zijn recht.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

Fiam Fiesta ligstoel
Fiam Fiesta ligstoel zwart / leer gogain / bxhxd 60x86-106x100cm
2 weken
Informatie over levertijd
2 weken
€ 298,00*

Afmetingen & Extra informatie

Kleurenzwart/leer gogain
Materiaalstaalbuisframe, leder
AfmetingBreedte: 60cm
Hoogte: 106cm
Diepte: 100cm

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten