Liam bijzettafel

€ 269,00
2-3 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Liam bijzettafel / teak massief/H 36cm / Ø 70cm/elk stuk is uniek
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De met de hand gemaakte Liam bijzettafel is door de ontwerpafdeling van Jan Kurtz ontworpen.

Wie op zoek is naar een handig krukje, een kleine bijzettafel of een stevig en praktisch voetbankje, vindt in deze Liam bijzettafel alles in één. Jan Kurtz, al jaren een toonaangevende Duitse meubeldesigner, laat dit handige bijzettafeltje volledig met de hand maken uit ecologisch verantwoord geproduceerd en onbehandeld teakhout. De Liam bijzettafel rust zeer stabiel op drie dikke vierkante poten en wordt in twee maten geleverd: een klein, breed model en een hoog maar smal model. Het lage model is 36 cm hoog en heeft een diameter van 70 cm. Het hogere model heeft een hoogte van 55 cm met een tafelblad waarvan de diameter 50 cm bedraagt. Opvallend aan dit krukje is de natuurlijke uitstraling van het onbehandelde teakhout. Geen krukje zal identiek zijn en scheurtjes, barstjes en wat sporen van knoesten mag u verwachten als u een van deze krukjes aan uw interieur toevoegt.

Gebruikt u deze bijzettafel binnen als comfortabel voetenbankje of als meubelstuk om een fraaie kamerplant op te etaleren. U kunt dit krukje eventueel ook buiten op uw terras gebruiken. Teakhout is over het algemeen goed bestand tegen weersinvloeden.


Productdetails
Artikel-ID 242259
Fabrikant Jan Kurtz
Kleurenteak massief
Materiaalteakhout
AfmetingHoogte: 36cm
Doorsnee: 70cm

Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Grijs
  • TransparentTransparent
  • Groen
  • Rood
iittala
Kivi theelicht Ø6cm
op voorraad
vanaf € 16,00
OVP € 21,90
-27%