Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding

Fantasia - Tapijt 300x200cm

Design van Ferruccio Laviani
Artikel-ID 009381

Productbeschrijving

Het opvallende Fantasia - Tapijt 300 x 200 cm werd door Ferruccio Laviani voor fabrikant Kartell ontworpen.

Ferruccio Laviani is een succesvolle Italiaanse ontwerper die onder andere de Britse Design & Decoration Award en de Elle Decor International Design Award won. Sinds 1991 is hij tevens creatief directeur van de Italiaanse designleverancier Kartell.

Dit fraaie Fantasia - Tapijt 300 x 200 cm is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen met een dikte van 1 cm. Het tapijt is slijtvast en goed bestand tegen vocht. U kunt dit tapijt dus zonder problemen in uw badkamer leggen of op elke andere plek waar u de ruimte met een mooi en stijlvol patroon wilt breken. Het patroon wordt op het polypropyleen aangebracht door middel van een digitaal drukproces. Wat u hier ziet is een natuurlijk ogend patroon dat aan steen doet denken, doorkruist met aantrekkelijke brede banden in twee kleuren in een mooi geometrisch patroon. De vorm van de Fantasia - Tapijt 300 x 200 cm is zo gekozen dat het lijkt alsof uw tapijt uit twee aparte delen bestaat. Dit creëert een enigszins speels uiterlijk.

AmbienteDirect heeft voor u nog meer designtapijten in zijn assortiment. Zo zou u kunnen kijken bij de merken Moooi of Pappelina.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

Fantasia - Tapijt 300x200cm
Fantasia - Tapijt 300x200cm bunt / met digitaal printen / H 1cm
4 weken
Informatie over levertijd
4 weken
€ 896,00*

Afmetingen & Extra informatie

Kleurenbunt/met digitaal printen
Materiaalpolypropyleen
AfmetingLengte: 300cm
Breedte: 200cm
Hoogte: 1cm

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten