Glossy - Tafel ovaal onderstel gouden

€ 3.834,00
2-3 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
Glossy - Tafel ovaal onderstel gouden / wit/glanzend
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Glossy - Tafel ovaal onderstel gouden werd door de designers Antonio Citterio en Oliver Löw voor de Italiaanse meubelfabrikant Kartell ontworpen.

De luxueuze tafel heeft een prachtige vormgeving, met een ovalen glazen tafelblad en een gouden onderstel. De vier elegante poten worden door een subtiel kruiselement verbonden. De tafel past, zoals de naam al aangeeft, in een glamoureuze setting, in huis of op kantoor.

De stijlvolle Glossy - Tafel ovaal onderstel gouden is 194 cm breed, 120 cm diep en 72 cm hoog. De tafel is ideaal als eettafel, loungetafel of vergadertafel. Het tafelblad is gemaakt van gelakt MDF met een glazen top, het onderstel is van verguld staal. De tafel weegt 39 kg en is ook in andere uitvoeringen verkrijgbaar.

De Glossy - Tafel ovaal onderstel gouden met primair kleurgebruik en strakke lijnen komt voort uit de succesvolle samenwerking van de Italiaanse designer Antonio Citterio en Duitse ontwerper Oliver Löw. Zij wonnen vele prijzen met hun iconische designstukken, zoals de Compasso d'Oro voor hun Mobil opbergkast. De werken van het designduo behoren tot de vaste collecties van het Museum of Modern Art in New York en Centre Georges Pompidou in Parijs. AmbienteDirect verrast u met de Glossy tafel en meer.


Productdetails
Artikel-ID 216498
Fabrikant Kartell
Designer Antonio Citterio , Glen Oliver Löw
Collectie Kartell Glossy
Kleurenwit/glanzend
MateriaalMDF gelakt, glas, staal
AfmetingBreedte: 194cm
Hoogte: 72cm
Diepte: 120cm
Gewicht39kg

Technische productdetails
Documenten

Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering: Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".