Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding

Trama - Karaf

Artikel-ID 009382, gehele collectie weergeven

Productbeschrijving

De Trama - Karaf is in 2017 door designer Patricia Urquiola voor de Amerikaanse fabrikant in designproducten Kartell ontworpen.

De drankkaraf springt in het oog door de extravagante vorm, met prachtig grafisch reliëf aan de onderzijde. Het hoogwaardige kunststof materiaal oogt vanwege de geribbelde structuur als edel kristalglas. Het licht wordt gereflecteerd. Dit roept associaties op met een gepolijste diamant. Het ontwerp van de designvolle karaf is geïnspireerd op Japans aardewerk. De karaf is een stijlvolle meerwaarde aan de eettafel in huis, tijdens een picknick of in uw vakantiehuis.

De Trama - Karaf is gemaakt van thermoplastisch polymeer. U kunt hiermee op aantrekkelijke wijze water, jus d'orange of andere koude dranken serveren. De karaf is 30,5 cm hoog, heeft een diameter van 10 cm en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. U kunt de decanteerfles na gebruik in de vaatwasmachine reinigen.

De Trama - Karaf maakt deel uit van de Trama-serie, die Patricia Urquiola voor Kartell heeft ontworpen. Hiertoe behoren ook de Trama wijnglazen, longdrinkglazen, bordenset en serveerschaal. De Spaans-Italiaanse designer werd met vele internationale prijzen onderscheiden. Haar designstukken staan in toonaangevende musea over de hele wereld. De elegante karaf staat bij AmbienteDirect voor u klaar.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

Trama - Karaf
Trama - Karaf transparant / H 30.5cm / Ø8.5cm
3 weken
Informatie over levertijd
3 weken
€ 64,00*
Trama - Karaf
Trama - Karaf grau / H 30.5cm / Ø8.5cm
3 weken
Informatie over levertijd
3 weken
€ 64,00*
Trama - Karaf
Trama - Karaf rosa / H 30.5cm / Ø8.5cm
3 weken
Informatie over levertijd
3 weken
€ 64,00*
Trama - Karaf
Trama - Karaf lichtblauw / H 30.5cm / Ø8.5cm
3 weken
Informatie over levertijd
3 weken
€ 64,00*

Afmetingen & Extra informatie

Kleurenrosa, grau, lichtblauw, transparant
Materiaalplastic
AfmetingHoogte: 30.5cm
Doorsnee: 8.5cm

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten
Soortgelijke producten