25 jaar AmbienteDirect! Ontdek elke week nieuwe, exclusieve jubileumaanbiedingen! >> nu meedoen

De korting geldt uitsluitend voor StyleClub-leden van 10-04 tot 16-04-2023 om middernacht en alleen voor artikelen die tot en met 09 april 2023 aan het verlanglijstje zijn toegevoegd. De kortingen worden individueel per artikel gegeven en kunnen dus variëren in het bedrag afhankelijk van het gewenste artikel. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.

Voor u! Kosteloze verzending vanaf 100 € (met uitzondering van expeditiegoederen)

Limited edition Wassily™ fauteuil

€ 2.879,00
6-8 weken
8 people are also interested
1 ontwerp:
Limited edition Wassily™ fauteuil / zwart/zwarte koeienhuid slings/bxhxd 79x73x69cm/onderstel staal zwart verchroomd
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De stilistische Limited edition Wassily fauteuil werd door designer Marcel Breuer ontworpen en door het merk Knoll International opnieuw uitgebracht.

Marcel Breuer was een Hongaarse ontwerper en architect. Aan het beroemde Bauhaus creëerde hij de voorloper van deze Limited edition Wassily fauteuil, die uitgeroepen werd tot een van de tien belangrijkste stoelen van de 20ste eeuw. Ter ere van het 100-jarig jubileum van Bauhaus bracht Knoll International deze limited edition uit, in een oplage van slechts 500 exemplaren.

Het opvallende frame van roestvrij edelstaal is geïnspireerd door enerzijds het frame van een fiets en anderzijds door ontwerpers van De Stijl als Rietveld. Het frame geeft deze Limited edition Wassily fauteuil een zeer grote stabiliteit. Het zit- en ruggedeelte bestaat uit banden van eersteklas runderleer. Omdat het zitgedeelte van deze stoel schuin naar achteren gericht is, ervaart u de maximale ondersteuning van het solide ruggedeelte. Deze stoel heeft een breedte van 79 cm, een diepte van 69 cm en een zithoogte van 42 cm.

Als u deze limited edition bestelt, krijgt u tevens een certificaat van authenticiteit.


Productdetails
Artikel-ID 224145
Fabrikant Knoll International
Designer Marcel Breuer
Collectie Knoll International Wassily
Kleuren zwart/zwarte koeienhuid slings
Materiaal staal, leder
Afmeting Breedte: 79cm
Hoogte: 73cm
Diepte: 69cm
Zithoogte: 42cm
Hoogte armleuning: 58.5cm

Technische productdetails
Diversen

Limited edition van Bauhaus 100 verjaardag

Only 500 examples of the Wasilly Limited Edition chair have been produced. All have a serial number and special stamp on the structure to mark the 100th Bauhaus anniversary. The arm chair is provided with a certificate of authenticity.

met plastic glijders


Levering & Retouren
6-8 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.  

Onze aanbevelingen voor u