Brio P82 bistrotafel 70x70cm

€ 195,00
4-6 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Brio P82 bistrotafel 70x70cm / wit/laminaat 0,9 wit/lxb 70x70cm
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Brio - Bistrotafel 70x70 cm werd door Romano Marcato voor Lapalma ontworpen.

De Brio - Bistrotafel 70x70 cm is goed herkenbaar als een ontwerp van Romano Marcato door de simplistische uitstraling. Het blad heeft een eenvoudige vierkante vorm zonder decoraties die afleiden van het pure ontwerp. Het sterke blad is door de relatief kleine afmeting goed te gebruiken voor een hoektafeltje met leuke decoraties in de woonkamer, maar u kunt deze ook in de slaapkamer of badkamer plaatsen om uw verzorgingsproducten op uit te stallen. De eenvoud maakt deze bistrotafel ook geschikt voor gebruik in professionele ruimten, bijvoorbeeld als koffie- en theetafel of als tafel om magazines op uit te stallen.

De Brio - Bistrotafel 70x70 cm heeft een laminaten blad met een houtnerfstructuur. De stevige voet kan in hoogte worden versteld voor een goed gebruiksgemak in diverse situaties.

De eenvoudige en praktische bistrotafel van de Italiaanse fabrikant Lapalma is tijdloos en modern tegelijk, waardoor deze goed te combineren is met diverse interieurstijlen. Bij AmbienteDirect zijn meer eenvoudige bistrotafels van goede kwaliteit te vinden uit het assortiment van deze Italiaanse fabrikant, zoals de Brio Fix 72 Bistrotafel en de ronde Brio Fix 40 Bistrotafel.


Productdetails
Artikel-ID 225052
Fabrikant Lapalma
Designer Romano Marcato
Collectie Lapalma Brio
Kleurenwit/laminaat 0,9 wit
Materiaallaminaat
AfmetingLengte: 70cm
Breedte: 70cm
Gewicht5.3kg

Technische productdetails
Diversen
  • Laminaat met rand 16mm

Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid