Brio bistrotafel onderstel gelakt 52-70cm

€ 639,00
4-6 weken
8 people are also interested
1 ontwerp:
Brio bistrotafel onderstel gelakt 52-70cm / wit /tafelblad laminaat 0,9/h x Ø 70x60cm/onderstel wit gelakt
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Brio bistrotafel onderstel gelakt 52-70 cm werd door Romano Marcato voor het merk Lapalma ontworpen. Romano Marcato is een van de oprichters van het designmerk Lapalma. De Brio-collectie terrastafels is een van de grotere commerciële successen van dit merk. Deze Brio bistrotafel onderstel gelakt 52-70 cm is zowel voor binnenruimtes als buitenplaatsen geschikt en is eenvoudig in hoogte te verstellen. Als u uw terrasruimte opnieuw wilt inrichten, kijkt u dan ook eens naar de overige Brio-tafels. Wij hebben tafels in diverse hoogtes en breedtes, met ronde of rechthoekige tafelbladen.

De Brio bistrotafel onderstel gelakt 52-70 cm heeft een gewicht van 19 kg. Hij staat stabiel en stevig op zijn grote ronde voet. De voet en de standaard zijn beide gemaakt van edelstaal, dat een lichtgekleurde en beschermende laklaag heeft gekregen. Het ronde tafelblad is gemaakt van een zeer sterke laminaatsoort. Dit laminaat wordt in dezelfde kleur als het onderstel geleverd. Het tafeloppervlak van de Brio bistrotafel onderstel gelakt 52-70 cm is bestand tegen vocht en beschadigingen en eenvoudig te reinigen met een nat doekje. Het laminaat heeft een dikte van 0,9 cm. Onder de bodemplaat van deze bistrotafel zijn viltglijders gemonteerd. Ze zorgen ervoor dat uw houten terras vrij blijft van beschadigingen. Heeft u in ons assortiment bijpassende tuinstoelen en barkrukken gevonden?


Productdetails
Artikel-ID 290060
Fabrikant Lapalma
Designer Romano Marcato
Collectie Lapalma Brio
Kleurenwit /tafelblad laminaat 0,9
Materiaaledelstaal, HPL Fenix®, laminaat
AfmetingHoogte: 70cm
Doorsnee: 60cm
Gewicht19kg

Technische productdetails
Verdere eigenschappenin hoogte verstelbaar in hoogte verstelbaar
Diversen
  • bodemplaat Ø46cm gemaakt van gegalvaniseerd metaal, gepoedercoat. Viltglijders onder de bodemplaat.
  • in hoogte verstelbare kolom H 52-70cm met anti-rotatiesysteem en gasveer en montageplaat voor het tafelblad van metaal met poedercoating.
  • tafelblad in laminaat met rand in multiplex of HPL 10mm.
Documenten

Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".