Brio bistrotafel onderstel mat chroom 72-102cm

€ 819,00
4-6 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Brio bistrotafel onderstel mat chroom 72-102cm / eiken gebleekt/tafelblad berkenhout multiplex/lxbxh 60x60x102cm/onderstel mat verchroomd
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Brio bistrotafel h 72-102cm werd ontworpen door Romano Marcato voor het Italiaanse merk Lapalma. Deze elegante bistrotafel is ideaal voor op het grootste terras of op het kleinste balkon. U kunt hem namelijk in hoogte verstellen, van 72 cm tot 102 cm. Daarmee is dit een perfecte tafel om op uw balkon in de ochtendzon te ontbijten, of om's avonds tijdens een feestje op uw terras de drankjes op te plaatsen. Het slimme ontwerp met één tafelpoot voorziet in een hendeltje waarmee u het tafelblad eenvoudig op de door u gewenste hoogte kunt stellen. Dat maakt dat de tafel heel flexibel is.

De Brio Mobile 72-102 bistrotafel 60 x 60 cm heeft een poot van staal en een tafelblad dat verkrijgbaar is in verschillende kleur- en materiaaluitvoeringen, waaronder eikenhout en wit laminaat. Daarmee heeft u een ruime keuze om een tafel te kiezen die past bij uw terras. Ontwerper Romano Marcato heeft meerdere indoor en outdoor meubelen met een net zo minimalistische uitstraling ontworpen voor Lapalma, waarvan een aantal stoelen uitstekend met deze bistrotafel kan worden gecombineerd. De Brio Mobile 72-102 bistrotafel 60 x 60 cm is ook verkrijgbaar als ronde tafel en als lagere tafel voor in de zithoek.


Productdetails
Artikel-ID 225082
Fabrikant Lapalma
Designer Romano Marcato
Collectie Lapalma Brio
Kleureneiken gebleekt/tafelblad berkenhout multiplex
Materiaalroestvrij staal, berkenhouten multiplex
AfmetingLengte: 60cm
Breedte: 60cm
Hoogte: 102cm
Gewicht19kg

Technische productdetails
Verdere eigenschappenin hoogte verstelbaar in hoogte verstelbaar
Diversen
  • bodemplaat Ø 46cm in gegalvaniseerd metaal met inox "linnenstructuur" Aisi 304. viltglijders onder de bodemplaat.
  • in hoogte verstelbare kolom h 72-102cm met antiroestsysteem en gasveer en montageplaat voor het tafelblad in gepoederlakt metaal. De mat verchroomde kolom heeft een gegalvaniseerde montageplaat.
  • tafelblad h 16mm gemaakt van berkenhout multiplex met fineer.
Documenten

Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".