Seela S320 barkruk zitting stof h65cm

€ 629,00
4-6 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Seela S320 barkruk sledenonderstel h65cm / grijs/stof Tonica 171/BxHxD 54x99x53cm/onderstel zwart gelakt
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De elegante Seela S320 barkruk zitting stof H 65 cm werd door Antti Kotilainen voor het merk Lapalma ontworpen. Antti Kotilainen is een Finse designer met meubelontwerp als specialisme. Zijn creaties zijn niet alleen functioneel en van hoge kwaliteit, maar hebben ook een duidelijke charme. De vloeiende vorm van de zitting en het zeer slanke onderstel tezamen maken de Seela S320 barkruk zitting stof H 65 cm tot een stijlvolle aanwinst voor uw thuisbar. Deze barkruk wordt geleverd met een stoffen zitting. Wilt u nog meer zitcomfort ervaren, kijkt u dan in ons assortiment naar bijpassende zitkussens die speciaal voor de Seela S320 barkruk zitting stof H 65 cm ontworpen zijn.

De Seela S320 barkruk zitting stof H 65 cm heeft een breed uitlopend sledeonderstel van hoogwaardig staal. Het staal heeft een donkerkleurige laklaag gekregen. Aan de voorkant zijn beide onderstellen met elkaar verbonden door een stalen dwarsbalk, die ook fungeert als voetensteun. Onder het onderstel zijn beschermingsdoppen aangebracht, gemaakt van transparante kunststof. Zij voorkomen schade aan uw vloer. De zitting is ergonomisch gevormd en staat iets naar achteren gericht, zodat u maximaal gebruik kunt maken van zijn ondersteunende eigenschappen. De bekleding bestaat uit zuiver scheerwol van zeer goede kwaliteit. De totale hoogte van deze barkruk is 99 cm, bij een breedte van 54 cm en een diepte van 53 cm.


Productdetails
Artikel-ID 225138
Fabrikant Lapalma
Designer Antti Kotilainen
Collectie Lapalma Seela
Kleurengrijs/stof Tonica 171
Materiaalstaal, 100% scheerwol
AfmetingBreedte: 54cm
Hoogte: 99cm
Diepte: 53cm
Zithoogte: 65cm
Gewicht8kg

Technische productdetails
Diversen
  • sledenonderstel voor stapelbare kruk van staaldraad, met poedercoating
    . - glijders van polypropyleen - 100% scheerwol zitschaal
  • stof: 100% scheerwol
Documenten

Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".