Mutatio 253 wandlamp

€ 939,00
2-3 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Mutatio 253 wandlamp / zwart/wit/Ø8cm x H:25cm/met aan/uit schakelaar op de kabel
of direct naar

Productbeschrijving

De Mutatio 253 wandlamp is ontworpen door Christian Troels voor het merk Le Klint. De Mutatio 253 wandlamp is een unieke wandlamp met een abstracte, ietwat futuristische vormgeving. De langwerpige lampenkap heeft de vorm van een buis met aan het uiteinde een diagonale opening. Deze kap is bevestigd aan een platte lat, die vloeiend overloopt in een eveneens buis- of schijfvormige voet waarmee de lamp aan de wand hangt. De lampenkap is hierbij zelf in de gewenste hoek te draaien. Beide elementen bestaan uit matkleurig staal.

Door de vormgeving van de lampenkap en de enkele opening van onderen heeft de Mutatio 253 wandlamp een naar onderen gerichte lichtval. Het licht van de lamp is hierbij het best te beschrijven als zacht witgeel. De Mutatio 253 wandlamp heeft een handzaam formaat van 25 cm lang en 8 cm breed. De lamp komt eigenlijk overal in huis goed tot zijn recht, variërend van naast het bed tot als verlichting in de hal of keuken. De wandlamp is voorzien van een drukknopschakelaar en wordt aangesloten op een contactpunt voor elektriciteit in de wand. Een geschikte lampbol met E14-fitting kan besteld worden onder Accessoires.


Productdetails
Artikel-ID 137397
Fabrikant Le Klint
Designer Christian Troels
Collectie Le Klint Mutatio
Kleurenzwart/wit
Materiaalstaal
AfmetingHoogte: 25cm
Doorsnee: 8cm
Doorsnee lampenkap: 8cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Peer E14/7W - exclusief
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker
Lamp draaibaar Lamp draaibaar
Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".