Soleil LED hanglamp

€ 999,00
2-3 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Soleil LED hanglamp S / thunder sky/eik gefumeerd/h x Ø 5x35cm/niet dimbaar
of direct naar

Productbeschrijving

De Soleil LED hanglamp is ontworpen door Philip Bro Ludvigsen voor het merk Le Klint. Deze elegante ronde hanglamp is een moderne interpretatie van de iconische geplisseerde lampen van het Deense merk Le Klint. De geplisseerde lampenkap van pvc wordt bij dit armatuur gecombineerd met een platte aluminium schijf. De eikenhouten fitting en details aan de onderkant van de metalen behuizing geven een elegante finishing touch. De combinatie van verschillende materialen zorgen ervoor dat de lamp een tijdloze en onderscheidende uitstraling heeft.

De Soleil LED hanglamp is niets voor niets naar het Franse woord Soleil - zon - vernoemd. De designer haalde bij dit ontwerp zijn inspiratie vanuit de zon. Het is een sierlijk ontwerp met elementen uit de Scandinavische ontwerptaal, de slanke vormgeving van de aluminium behuizing en het hout zijn hier voorbeelden van. De grote ronde lamp zorgt voor een warm licht van 2700 K, het licht is niet dimbaar. De plooien in de papieren diffuser zorgen ervoor dat het licht diffuus in de omringende omgeving wordt verspreid. De Soleil LED hanglamp heeft een hoogte van 5 cm en een diameter van 50 cm. De lengte van het snoer is 280 cm. De armatuur heeft een vaste lamp, ze kan niet worden vervangen.


Productdetails
Artikel-ID 181572
Fabrikant Le Klint
Designer Philip Bro Ludvigsen
Collectie Le Klint Soleil
Kleurenthunder sky/eik gefumeerd
MateriaalParaplu: UV-bestendige lampefolie
AfmetingHoogte: 5cm
Doorsnee: 35cm
Kabellengte: 280cm
Doorsnee lampenkap: 35cm
Gewicht1.6kg

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Unit FIX/22W - inclusief
Deze armatuur bevat ingebouwde LED-lampen. In de armatuur kunnen de LED-lampen niet worden vervangen.
KeurmerkVDE-keurmerk VDE-keurmerk
Italiaans keurmerk Italiaans keurmerk
CE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".