Random Wood 2C boekenplank

€ 2.149,00
5-7 weken
8 people are also interested
1 ontwerp:
Random Wood 2C boekenplank / Canaletto walnoot/0,6cm dikke panelen/bxdxh 35,8x25x217cm/achterwand 1cm/verstelbare poten tot 1,5cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Random Wood 2C boekenplank is ontworpen door Neuland Industriedesign voor het merk MDF Italia. De in München gevestigde designstudio Neuland heeft als filosofie dat ontwerpen een proces is dat leidt tot het blootleggen van de essentie van een object. Zo is deze boekenplank ook ontworpen, niet de plank vormt de kern van de aandacht, maar de boeken die er gehuisvest worden. Dit past perfect in de minimalistische ontwerpstrategie waar het merk MDF Italia voor staat.

Met het ontwerp van de Random Wood 2C boekenplank is de iconische Random-collectie aangekleed met hout. Er is gekozen voor een afwerking in Canaletto walnoot, een verfijnde en elegante textuur met donkere aders, wat bijdraagt aan de warmte in uw interieur. De panelen van de Random Wood 2C boekenplank vormen een licht lijnenspel. De verschillende afmetingen van de vakken geven de boekenkast een dynamisch uiterlijk.

De panelen waaruit de boekenplank is opgebouwd, hebben een dikte van 0,6 cm en de achterwand is 1 cm dik. De hoogte is 217 cm, de breedte is 35,8 cm en de diepte bedraagt 25 cm. Door de ruime afmetingen biedt de Random Wood 2C boekenplank veel plaats voor het etaleren van uw boekencollectie. De poten zijn verstelbaar tot 1,5 cm.


Productdetails
Artikel-ID 247506
Fabrikant MDF Italia
Designer Neuland Industriedesign
Collectie MDF Italia Random Wood
KleurenCanaletto walnoot/0,6cm dikke panelen
Materiaalfiberwood in canaletto walnoot afwerking
AfmetingBreedte: 35.8cm
Hoogte: 217cm
Diepte: 25cm

Technische productdetails
Documenten

Levering & Retouren
5-7 weken
Wijze van levering:
Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".