Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding

Afteroom barstoel

Artikel-ID 271051, gehele collectie weergeven

Productbeschrijving

De Afteroom barstoel werd ontworpen door het innovatieve label Afteroom, om de collectie van Menu uit te breiden.

Karakteristiek voor de barstoel zijn de strakke lijnen die door de gepoedercoate staalafwerking optimaal tot hun recht komen. De poten staan daarbij in groot contrast tot het zitgedeelte, dat van hout is gemaakt. Ronde lijnen tussen de poten onderstrepen op subtiele wijze het minimalistische ontwerp. De eyecatcher wordt gecompleteerd door een rugleuning die op geraffineerde wijze aan de poten van de barkruk bevestigd is. Het gehele design van de Afteroom barstoel is erop gericht om de kruk in openbare ruimtes zoals restaurants, bars en cafés te kunnen gebruiken. Daarnaast is de barstoel ook de perfecte oplossing voor kleine ruimtes waar hoge eisen gesteld worden aan een esthetische vormgeving en optimaal zitcomfort. Voor het geometrische design lieten de Deense designers Hung-Ming Chen en Chen-Yen Wei zich inspireren door de legendarische Bauhaus-school. Functionaliteit en simpliciteit voeren dan ook de boventoon in het ontwerp.

Met een breedte van 50 cm, een hoogte van 100 cm en een diepte van 54,5 cm laat de Afteroom barstoel zich perfect combineren met de woonaccessoires uit de collectie van Menu.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

Afteroom barstoel
Meer foto's
Afteroom barstoel zwart / zetel multiplex / BxHxT 50x102x55cm / onderstel staal poedercoating zwart
meer dan 6 weken
Informatie over levertijd
meer dan 6 weken
- Helaas heeft onze fabricant voor dit artikel geen exacte levertijd aangegeven. Neem a.u.b. contact op met onze klantenservice voor nadere informatie. Graag vragen wij voor u bij de fabricant de levertijd na.
€ 379,00*

Afmetingen & Extra informatie

Kleurenzwart/zetel multiplex
Materiaalgepoedercoat staal, hout
AfmetingBreedte: 50cm
Hoogte: 102cm
Diepte: 55cm
Zithoogte: 75cm

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten