Corbel wandrek

€ 259,00
OVP € 295,00
-12%
Verwachte levering: 03-04-2024
2 people are also interested
1 ontwerp:
Corbel wandrek / wit, bruin/tafelblad Carrara marmer/bxhxd 28x30x29.5cm/onderstel donker gebeitst eiken
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

Het Corbel wandrek is ontworpen door Studio Krøyer-Sætter-Lassen voor het merk Audo. Deze Deense designers richten zich op esthetische objecten die functioneel zijn en technisch gezien extra waarde toevoegen. De contrasten in de materialen maken de designs spannend. Zachtheid in kleuren en lijnen wordt afgewisseld met industriële robuustheid. 'Corbel' betekent 'console', vaak gebruikt in de bouw om gewicht beter te verdelen over steun en muur. Dit concept is ook toegepast bij het Corbel wandrek.

Het ronde blad van Carraramarmer is stevig vastgeklemd in een dunne verticale rechthoekige draagbalk van gebeitst eikenhout. Ter versteviging is een dunne gebogen stalen stang met chique bronzen coating tussen blad en balk geplaatst. Als variatie op een bijzettafel naast de bank of als halplank voor sleutels of kleine accessoires. In de slaapkamer als hangend nachttafeltje of in de badkamer als handdoekdrager. De gebruiksmogelijkheden zijn eindeloos, praktisch of decoratief.

Het Corbel wandrek is 28 cm breed, 30 cm hoog en 29,5 cm diep. Het gewicht is 3,5 kg, het draaggewicht 5 kg door het console-systeem. Bij Audo vindt u ook een marmeren klok en de Androgyne of Wire bijzettafels met rond marmeren blad, mooi in dezelfde ruimte.


Productdetails
Artikel-ID 180059
Fabrikant Audo
Designer Studio Krøyer-Sætter-Lassen
Collectie Audo Corbel
Kleurenwit, bruin/tafelblad Carrara marmer
MateriaalCarrara marmer, eik, staal
AfmetingBreedte: 28cm
Hoogte: 30cm
Diepte: 29.5cm

Technische productdetails

Levering & Retouren
Verwachte levering: 03-04-2024
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".