Umanoff wijn plank

€ 309,00
OVP € 350,00
-12%
1-2 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Umanoff wijn plank / zwart, bruin/poedercoating/bxhxd 24x47.5x25cm/voor 8 flessen
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Umanoff wijn plank is ontworpen door Arthur Umanoff voor het merk Audo. Deze industrieel designer legde zich in de jaren 1950 toe op functionele, creatieve en toegankelijke ontwerpen met een chique en warme uitstraling. Hij gebruikte hiervoor natuurlijke en duurzame materialen als hout, leer en rotan in combinatie met metaal en speelde moeiteloos met combinaties van strakke en sierlijke lijnen.

Een goed voorbeeld hiervan is de door Audo opnieuw uitgebrachte Umanoff wijn plank in tijdloze industriële stijl. Aan het rechthoekige rek van gepoedercoat staal zijn halfrond hangende riemen bevestigd van cognackleurig kunstleer van 100% polyurethaan met stoere messing drukknopen. Hierin passen acht wijnflessen in totaal, twee naast en vier boven elkaar. Het aantrekkelijke sculpturale ontwerp oogt luchtig door de open structuur. In uw keuken, woon- of eetkamer heeft u zo uitzicht op een oogstrelend functioneel designobject en altijd uw favoriete wijnflessen bij de hand.

De Umanoff wijn plank is 24 cm breed, 47,5 cm hoog en 25 cm diep. Het gewicht is 4,5 kg. Van Arthur Umanoff vindt u bij AmbienteDirect verder ook een bijzettafel, een elegante hanglamp en kandelaar van hout en messing en plantenbakken van staal en rotan in dezelfde retro fifties stijl.


Productdetails
Artikel-ID 180010
Fabrikant Audo
Designer Arthur Umanoff
Collectie Audo Umanoff
Kleurenzwart, bruin/poedercoating
Materiaalstaal, 100% polyurethaan
AfmetingBreedte: 24cm
Hoogte: 47.5cm
Diepte: 25cm

Levering & Retouren
1-2 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Bruin
Audo
Umanoff bijzettafel
1-2 weken
vanaf € 729,00
OVP € 820,00
-12%
  • Beige
Audo
Umanoff 32.5 planter
op voorraad
€ 209,00
OVP € 240,00
-13%