Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding

Zet 2x2 plank systeem h 76.5 cm

Design van KaschKasch
Artikel-ID 271272, gehele collectie weergeven

Productbeschrijving

Het Zet 2x2 plank systeem h: 76,5 cm werd ontworpen door designstudio KaschKasch voor het merk Menu.

KaschKasch is een ontwerpersduo uit Keulen, dat bestaat uit Florian Kallus en Sebastian Scheider. Hun ontwerpen onderscheiden zich door hun bescheidenheid, intelligentie en slimme oplossingen. Met het Zet planksysteem creëerden zij een flexibel wandreksysteem met een kenmerkende vormgeving. Dit, in combinatie met het lichte karakter van het wandreksysteem en het minimalistische uiterlijk, geeft cachet aan elk modern interieur en zal ook uitstekend op zijn plek zijn in een kantoorruimte.

Het wandreksysteem is verkrijgbaar in verschillende modules of losse stellingkasten. Het Zet 2x2 plank systeem h: 76,5 cm bestaat uit twee modules van elk 2 planken. De planken vallen op door hun vorm: U-vormig, op z'n kop gezet. Door het materiaal, eikenfineer, lijken ze dan ook dikker dan ze zijn, tot u ze van naderbij bekijkt. De planken zijn aan elkaar verbonden door middel van stalen poten. Deze combinatie geeft het wandrek zijn eigentijdse karakter. Door zijn formaat is dit planksysteem op zichzelf een mooi eigentijds dressoir, waar u uw favoriete kunstwerken en designstukken op kunt zetten. In combinatie met andere onderdelen van het Zet-systeem creëert u een eigentijds wandrek met het Zet 2x2 plank systeem h: 76,5 cm.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

Zet 2x2 plank systeem h 76.5 cm
Zet 2x2 plank systeem h 76.5 cm zwart / gelakt / bxhxd 183x76.5x40cm / onderstel staal zwart poedercoating
2 weken
Informatie over levertijd
2 weken
€ 999,00*

Afmetingen & Extra informatie

Kleurenzwart/gelakt
Materiaalgelakt eikenfineer, gepoedercoat staal, MDF
AfmetingBreedte: 183cm
Hoogte: 76.5cm
Diepte: 40cm
Documenten

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten
Soortgelijke producten