Bodum

Design voor ontspannen genot

Gewoon thee of koffie plus water: Bodum belooft genot in de puurste vorm - zonder capsules, aluminium of plastic.
Bodum - Bistro keukenmachine
  • Beige
Bodum
Bistro keukenmachine
op voorraad
€ 499,00

Collecties van Bodum

Volgens de filosofie van Peter Bodum, de grondlegger die het familiebedrijf Bodum in 1944 in Denemarken oprichtte, hoeft goed design niet duur te zijn. Daarbij een duidelijk streven naar milieubescherming, duurzaamheid en de best mogelijke arbeidsvoorwaarden en het recept voor perfecte toebereiding van koffie en thee is compleet. In deze tijden, waarin plastic, capsules en machinale koffiebereiding modern geworden zijn, staat Bodum Bistro als een reddende vuurtoren in de branding van de wegwerpvloed.

Een klassieker verovert de wereldmarkt

Alles begon met het in het midden van de vorige eeuw uitgevonden vacuüm-koffiezetapparaat. De jonge ondernemer was onder de indruk van de smaak van de koffie en begon het design te optimaliseren. Toen in 1974 zijn zoon Jørgen het bedrijf Bodum samen met zijn zus Pia overnam groeide de firma uit tot een wereldwijd netwerk. Om strategisch gevestigd te zijn in het middelpunt van Europa is het hoofdkantoor naar Zwitserland verplaatst en met PI-Design is er een afdeling gecreëerd waar grafisch ontwerpers, ingenieurs en architecten samen verantwoordelijk zijn voor de innovatieve functionaliteit. Vandaag de dag is het bedrijf wereldwijd vertegenwoordigd, heeft het Flagship Stores geopend in de wereldsteden en draagt het concept van duurzaamheid over de gehele wereld uit.

Idealisme en genot in pure cultuur

Met deze origineel Deense designerstukken kiest u voor waardevolle, duurzame middelen waar voorzichtig mee omgegaan is. Glas en RVS zijn de hoofdelementen van het Bistro Nouveau koffiezetapparaat en ook de bijpassende set van 6 Bistro-kopjes presenteert zich in sterk, schitterend glas.