Montana - Aktionsset '5+1' Panton One Stuhl - anthrazit/Gestell stahl
Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding

Actie-set '5+1' - Panton One stoel

Design van Verner Panton
Artikel-ID 215078, gehele collectie weergeven

Productbeschrijving

De Tivoli - Stoel - Actie-set '5+1' werd door Verner Panton voor Montana ontworpen.

Met deze set van zes identieke stoelen geniet u van absolute topkwaliteit. De vormgeving laat zich het beste omschrijven als industrieel design in optima forma. Eenvoud, subtiel materiaalgebruik en schoonheid liggen besloten in het totaalontwerp dat perfect past in een strak interieur waarin leegte en licht de voornaamste kenmerken zijn. De stoelen vormen een fraai geheel met onder andere de Panton One Loungefauteuil en de Panton One Barkruk.

Verner Panton is een Deense topdesigner die na de technische school architectuur studeerde aan de Koninklijke Kunstacademie in Kopenhagen. Na zijn studie werkte hij voor de vermaarde designer Arne Jacobsen waarna hij al snel zijn eigen designatelier begon. Zijn werk wordt gekenmerkt door geometrische vormgeving en het gebruik van intense kleuren. Zijn zitmeubilair en lichtbronnen worden aangekocht door verschillende bekende merken zoals Montana. Dat zijn creaties internationaal uitstekend gewaardeerd worden blijkt wel uit gewonnen prijzen zoals de Eurodomus 2 Prize en de International Design Award.

De Tivoli - Stoel - Actie-set '5+1' is gemaakt van roestvrij staal en plastic en kan eenvoudig besteld worden in de online winkel van AmbienteDirect.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

Actie-set '5+1' - Panton One stoel
Actie-set '5+1' - Panton One stoel antraciet / onderstel staal
2 weken
Informatie over levertijd
2 weken
€ 2.574,00*

Afmetingen & Extra informatie

Kleurenantraciet/onderstel staal
MateriaalPlastic snoeren, roestvrij staal
AfmetingBreedte: 45cm
Hoogte: 84cm
Diepte: 55cm
Zithoogte: 47cm

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten