Mélange Stripes 1 Kilim tapijtloper 80x240cm

€ 1.089,00
2-3 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
Mélange Stripes 1 Kilim tapijtloper 80x240cm / zwart-wit- rood/80x240cm
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

Het Mélange Stripes 1 Kilim tapijtloper 80x240cm werd door designer Sybilla voor de Spaanse fabrikant in designmeubelen Nanimarquina ontworpen.

Het speelse ontwerp met geometrische patronen wordt gevormd door een verzameling zwart-witte rechthoeken van verschillende grootte. Het woonaccessoire is een eerbetoon aan de aloude, handgeknoopte Aziatische tapijten. Het opvallende design wordt subtiel geaccentueerd door een rode omranding aan beide zijden van het vloerkleed. Het stijlvolle tapijt heeft een tijdloze schoonheid en zorgt voor een vleugje grandeur in elke omgeving, van de woonkamer of keuken tot de hal of de gang.

Het Mélange Stripes 1 Kilim tapijtloper 80x240cm0 is vervaardigd uit honderd procent zuivere Afghaanse wol, dat zacht en comfortabel aanvoelt. Het vloerkleed met streeppatroon neemt dankzij zijn ruime afmetingen een voorname plaats in de ruimte in, zonder dominant te zijn. Het tapijt kan elegant worden gecombineerd met een designsofa en een designsalontafel.

De oorspronkelijke modeontwerpster Sybilla ontwierp voor Nanimarquina een collectie van twintig prachtige tapijten. Het Mélange Stripes 1 Kilim tapijtloper 80x240cm is hier een mooie exponent van. De in New York geboren en in Spanje getogen designer zette ook haar handtekening onder de series Mélange Zoom, Mélange Pattern en Mélange Colour, die evenals de Mélange Kilim wollen poef bij AmbienteDirect staan te pronken.


Productdetails
Artikel-ID 230385
Fabrikant Nanimarquina
Designer Sybilla
Collectie Nanimarquina Mélange
Kleurenzwart-wit- rood
Materiaal100% handgesponnen Afghaanse wol
AfmetingLengte: 240cm
Breedte: 80cm
Duurzaamheid bestaat uit ten minste 50% gerecycleerde materialen 

Technische productdetails
Diversen

Fibre: 100% afghan wool hand spun
Density: 156.000 knots/m2
Type: Kilim
Total hight: 4mm
Technique: Hand woven
Can be dry-cleaned


Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews