JFK bureau

€ 1.709,00
OVP € 2.000,00
-15%
4-6 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
JFK bureau / zwart/130x76x65cm bxhxd
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

Het JFK bureau werd door Kristian Sofus Hansen en Tommy Hyldahl voor het merk NORR 11 ontworpen. President John F. Kennedy had een voorliefde voor bureaus van Deense makelij. Het JFK bureau, een moderne herinterpretatie van klassiek design uit de jaren 1960, is dan ook naar hem vernoemd. Tommy Hyldahl, oprichter en voornaamste designer van NORR 11 bood de veelbelovende Kristian Sofus Hansen na zijn stage onmiddellijk een dienstverband aan. Hansen heeft zich gespecialiseerd in meubelontwerp en samen met zijn leermeester een bureau gecreëerd dat opvalt door zijn subtiele details en zijn eenvoudige esthetiek. Het JFK bureau past in een strak vormgegeven inrichting, bij u thuis of in een zakelijke omgeving.

Het 76 cm hoge JFK bureau staat stevig en stabiel op zijn vier taps toelopende poten van eersteklas aluminium. Viltgeleiders aan de onderkant van de poten voorkomen beschadigingen aan uw vloer. Omdat de poten schuin geplaatst staan, krijgt dit bureau niet alleen meer stabiliteit, maar wordt het ook visueel aantrekkelijker. Het bureaublad bestaat uit hoogwaardig mdf, afgezet met eersteklas essenfineer. Het bureaublad van het JFK bureau heeft een breedte van 130 cm en een diepte van 65 cm. In het bureaublad vindt u drie ingebouwde lades, elk met een knopvormig handvat van aluminium.


Productdetails
Artikel-ID 190168
Fabrikant NORR 11
Designer Kristian Sofus Hansen , Tommy Hyldahl
Kleurenzwart
Materiaalessenfineer, aluminium
AfmetingBreedte: 130cm
Hoogte: 76cm
Diepte: 65cm

Technische productdetails
Diversen
  • drie ingebouwde lades binnenhoogte 4 cm
  • incl. stroomverdeler

Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering: Stukgoed
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Zwart
Artemide
Tizio 50 bureaulamp
op voorraad
€ 369,00
OVP € 410,00
-10%
  • BontgekleurdBontgekleurd
Moooi Carpets
Biophillia nude tapijt
4-6 weken
vanaf € 3.150,00