Logo

Nex Pur Box deurkastje box 180x77,5x48cm

18 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

Het Nex Pur Box deurkastje box 180 x 77,5 x 48 cm is ontworpen door het designteam van het merk Piure.

Dit Duitse designmerk heeft zich bewezen als de specialist in minimalistisch en functioneel meubelontwerp. Het Nex Pur Box deurkastje box 180 x 77,5 x 48 cm is onderdeel van de uitgebreide Nex Pur-serie. Met deze lijn kunt u eindeloos variëren en combineren en op deze wijze uw eigen ontwerp realiseren. Zo kunt u opbergruimte creëren in uw kantoor, hal, slaapkamer of woonkamer. De fabrikant gebruikt voor alle ontwerpen uitsluitend de hoogste kwaliteit materialen om de duurzaamheid en het strakke uiterlijk van de producten te garanderen.

Het Nex Pur Box deurkastje box 180 x 77,5 x 48 cm heeft een breedte van 180 cm verdeeld over drie deurtjes. Van deze klapdeurtjes zijn er twee aan de rechterzijde voorzien van een scharnier, en een deurtje heeft de scharnieren aan de linkerkant. Achter de deurtjes bevinden zich twee planken wat zorgt voor een praktische indeling van de bergruimte. De onderzijde van dit strakke meubel is voorzien van een verstevigingsrail. De kunststof voeten zijn glijdend zodat het verplaatsen van dit meubel geen enkel probleem is en uw vloer beschermt. Voor dit ontwerp is gebruik gemaakt van matgelakt houtvezelplaat.


Productdetails
Artikel-ID 171035
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016, grafiet, silk (houtvezelplaat mat gelakt)
Materiaalhoutvezelplaat
AfmetingBreedte: 180cm
Hoogte: 77.5cm
Diepte: 48cm
Gewicht60kg

Technische productdetails
Diversen

2x deurscharnier rechts
1x deurscharnier links


Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".