Logo

Nex Pur Box deurkastje box glans 120x75x48cm

4 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

Het Nex Pur Box deurkastje box glans 120 x 75 x 48 cm is ontworpen voor het merk Piure. Het kastje scoort met een minimalistisch functioneel ontwerp. Fijne zijplaten, fijne schaduwvoegen en veel opbergruimte zijn de kenmerken van deze stijlvolle kast. Het in Duitsland vervaardigd meubelstuk garandeert, naast een aansprekende en tijdloze uitstraling, een geperfectioneerde functionaliteit en een hoge duurzaamheid.

Uiterst verfijnd in detail, verstekverbinding, met fijne schaduwvoegen springen bij het Nex Pur Box deurkastje box glans 120 x 75 x 48 cm in het oog. Het modulaire concept maakt talloze mogelijke combinaties van de perfect op elkaar afgestemde boxen van deze collectie mogelijk. Nex Pur-kasten kunnen op veel verschillende manieren worden samengesteld, omdat er 20 verschillende versies van zijn. Tot uw beschikking staan deur-, lade- en klepdozen in diverse hoogtes. Het Piure Nex Pur Box-systeem biedt daardoor tal van configuratie-opties.

Nex Pur is een fijne selectie van verschillende versies van het Nex-assortiment. Het is een luxueuze collectie met een delicaat lijnenspel en "Made in Germany". De meubelen zijn uitsluitend in het wit verkrijgbaar. Het assortiment biedt veel leuke combinatiemogelijkheden, want er zijn planken en kasten in verschillende lengtes en breedtes die samen met Nex Pur Box deurkastje box glans 120 x 75 x 48 cm naar wens kunnen worden gecombineerd.


Productdetails
Artikel-ID 171057
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016/glans gelakt
Materiaalhoutvezelplaat
AfmetingBreedte: 120cm
Hoogte: 75cm
Diepte: 48cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".