Logo

Nex Pur Box vakbodem 120x48cm

3 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Nex Pur Box vakbodem 120x48cm werd voor fabrikant Piure ontworpen.

De moderne kasten van dit label zijn tot in de puntjes verzorgd. Ook voor de binnenkant kunt u deze meubels naar wens afronden. Heeft u bijvoorbeeld extra ruimte voor uw spullen nodig? Dan creëert u deze eenvoudig met de Nex Pur Box vakbodem 120x48cm.

De plank is gemaakt van houtvezelplaat. Behalve 120 cm lang en 48 cm breed is hij 2,2 cm hoog. Daarmee biedt hij genoeg ondersteuning voor uw ordnermappen, boeken of textiel.

Piure is een Duitse fabrikant die in 2006 werd opgericht door Simone Spang en Ludger Köhler. Spang is gediplomeerd grafisch ontwerper en Köhler was jarenlang bedrijfsleider bij een bedrijf dat systeemmeubels maakt. Ze voegden hun kennis samen, waaruit de indrukwekkende modulaire kastensytemen Mex, Flex, Puro, Line, Mesh en Nex Pur onstonden. Met al deze collecties kunt u volop combineren en uw eigen kastenwanden creëren.

Wilt u meer ontdekken over de mogelijkheden met de kasten en onderdelen uit de stijlvolle Nex Pur - serie? In onze online shop vindt u een riant aanbod.


Productdetails
Artikel-ID 170979
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016/houtvezelplaat mat gelakt
Materiaalhoutvezelplaat
AfmetingLengte: 120cm
Breedte: 48cm
Hoogte: 2.2cm
Gewicht1kg